x
Annonce
Debat

Besparelser. Alle børn og unge har ret til et godt liv

Lokaldebat: Skolelivet er en betydningsfuld tid i et børne- og ungeliv, uanset hvordan man er startet i livet, eller hvordan man er født ind i livet.

Pilehaveskolen er fuld af børn og unge mennesker, der har brug for helt specielle måder at blive mødt på for at kunne være med i hele livet på en glædesfuld måde. De har brug for helt specielle metoder for at kunne lære det, de nu en gang er i stand til. De har brug for mange specialuddannede fagpersoner omkring sig, der kan forstå deres helt specielle problematikker for at kunne lære, være sociale og få en følelse af at høre til og være ok, selv om de ikke passer ind i samfundet.

Mange af vores børn og unge mennesker har prøvet at være i andre tilbud, hvor de ikke passede ind i.

Vi kan alle forestille os, hvor smertefuldt det er for et menneske ikke at høre til og ikke at lykkedes. Det har fantastisk store omkostninger for det enkelte barn, og det er smertefuldt for den enkelte familie, at ens barn ikke har det godt. Det sætter dybe spor ind i familielivet, som alle risikerer at komme i mistrivsel.

Vi forældre på Pilehaveskolen frygter de kommende besparelser, og hvilke konsekvenser det har for vores børn og unge mennesker. Vi er stolte af og glade for vores skole, det høje faglige niveau og den glæde, der er mellem børn, unge og voksne.

Kære politikere, tænk Jer godt om, tænk på livet, tænk på os.

Alle børn og unge mennesker har ret til et godt liv.

Lis Brødsted (yderst til højre) opfordrer politikerne til at sikre, at eleverne på Pilehaveskolen også fremover får den rigtige undervisning. Foto: Nina Vibe Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Langeland

Handelsstandsformand om nedlukning og aflysninger: - Det bliver hårdt for Langeland

Faaborg-Midtfyn

Egeskov har ikke opgivet åbning 25. april: Udsigt til få turister og ingen festival

Annonce