Annonce
Ærø

Beslutninger træffes over skype: Kommunalbestyrelsesmøde bliver digitalt

Ole Wej Petersen, borgmester på Ærø, fortæller, at kommunalbestyrelsesmødet den 18. november bliver digitalt. Foto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Ærø: Det var digitalt et par gange i foråret, da landet lukkede ned på grund af corona, og nu sker det så igen: Kommunalbestyrelsesmøder på Ærø afholdes fremover digitalt og dermed uden fysisk fremmøde. Det fortæller borgmester på Ærø, Ole Wej Petersen (S).

- Tanken bag det, at vi gør kommunalbestyrelsesmødet digitalt på onsdag (18. november, red.) er, at forsamlingsforbuddet nu er nede på ti. Det gælder dog ikke de politiske møder, men jeg skrev rundt til kommunalbestyrelsen, om der var nogen, der ønskede, at det blev digitalt frem for fysisk fremmøde, og det var der, fortæller borgmesteren om beslutningen.

Det er altså samme begrundelse som i foråret, og Ole Wej Petersen er da godt klar over, det er en mere besværlig måde at holde møde på, men:

- Nu, hvor befolkningen også er underlagt restriktioner, synes jeg også kun, det er passende, at vi også gør, hvad vi kan, for at undgå smitte.

En af de helt store sager, der skal debatteres og stemmes igennem er sagen som solcelleparken i Thorup. At den beslutning skal træffes digitalt, ser borgmesteren ikke som et problem.

- Vi er beslutningsdygtige - også over Skype. Det har også vist sig i de andre møder, vi har haft, så det mener jeg godt, vi kan, siger Ole Wej Petersen.

Kommunalbestyrelsesmødet kan følges via kommunes hjemmeside, hvor det bliver vist på kommunens Youtube-kanal fra klokken 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce