Annoncørbetalt indhold

Beskytter du dig selv mod vira og bakterier?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Med den tid vi lever i, i dag, er der mange flere end tidligere, der er blevet opmærksomme på, hvor hurtigt man risikerer at blive smittet med det ene eller det andet, og også på hvor nemt det er, at bære på en smitte og dermed tage den med sig videre til en meget større gruppe af mennesker.

Det er et fokus, der er kommet efter Covid 19, som på værste vis har gjort det tydeligt, hvor lidt bevidste om blandt andet håndhygiejne vi tidligere har været.

Annonce

Brug blå nitrilhandsker til engangsbrug

Derfor er der flere, der nu er begyndt at tage sig nogle forholdsregler for på den måde at sikre ikke at blive smittet og også holde andre smittefri, hvis man selv er bærer af den ene eller den anden form for virus eller influenza.

Det er især noget, der gør sig gældende, når det kommer til plastikhandsker. Det kan for eksempel være blå nitrilhandsker til engangsbrug, som i dag er mulige at anskaffe sig en lang række forskellige steder. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende online på en side som eksempelvis; lomax.dk.

Her finder du nitrilhandsker i en god kvalitet og til en rigtig god pris.

Oplagt på offentlige steder

Handskerne er særligt praktiske, når man skal færdes steder, hvor mange andre kommer i berøring med de samme flader som en selv. Dette skyldes, at der er nogle sygdomme som smitter ved, at en smitte bærer rører ved en overflade, og dermed afgiver smitte til denne overflade, hvorefter en rask person rører ved den selvsamme overflade og derefter eksempelvis rører ved sit ansigt. Tæt på mund og andre lette indgange for vira. Dette kan for eksempel ske, når man er ude for at handle ind, når man er ude for at shoppe, når man kører med den offentlige transport, når man er i en forlystelsespark og mange andre mere eller mindre offentlige steder.

Hav dem fremme på arbejdspladsen

Men på kontorer og mange andre arbejdspladser er de også praktiske, idet der her også bruges rigtig mange af de samme ting på daglig basis. Det være sig for eksempel dørhåndtag. Dette kan potentielt blive et stort problem for virksomheden, hvis dens ansatte bliver syge samtidig, og man derfor ikke kan fortsætte driften på normal vis. For rigtigt mange virksomheder vil dette scenarie nautligvis være katastrofalt, så ingen eller mangelfuld drift, er lig med ingen eller sparsom indtjening. Derfor kan det også være en fordel at have nitrilhandsker til rådighed på arbejdspladsen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.