Annonce
Navne

Bente Jørgensen blev født på Kauslunde Kro for 75 år siden

Annonce

75 år: Bente Jørgensen, Middelfart, fyldte 75 år onsdag den 5. august.

Hun blev født på Kauslunde Kro i 1945 og flyttede 10 år senere med sin familie til Voldby Mark, hvor forældrene i en årrække drev et mindre frilandsgartneri med salg ved landevejen.

Som 20-årig var hun bosat i Odense og arbejdede på et spædbørnshjem. I Odense traf hun sit livs kærlighed på danseetablissementet Brockmann. Parret flyttede til København, blev gift i 1966 og fik to børn i løbet af et år.

I 1971 flyttede hun med sin mand tilbage til Fyn, hvor de slog sig ned i Ægypten (Asperup Sogn). Hun færdiggjorde sin uddannelse som pædagog på Odense Socialpædagogiske seminarium og arbejdede efter endt uddannelse nogle år i Assens.

I 1976 kom barn nummer tre. I en årrække var hun ansat i børnehaven Kløverly, Middelfart, men hun afsluttede sit aktive arbejdsliv som tilsynsførende ved dagplejen i Middelfart, hvortil de var flyttet i 1992.

Da hun blev pensionist, opdagede hun lynhurtigt, at hun umuligt kunne få tiden til at gå med mand, tv og kaffeslabberas. Hun fik sving i en række småjob og er nu aktiv som frivillig i en genbrugsbutik og på Ingas Café.

Derudover kører hun mountainbike i sin fritid og er bedstemor for otte børnebørn.

Annonce
Annonce
Sport

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Lokal redekoordinator om død havørne-familie: - Det er så meningsløst

Svendborg

Forening frygter forgiftning: Tre døde havørne fundet på Tåsinge

Svendborg For abonnenter

Fire døde havørne på Tåsinge: Mulige forgiftninger undrer eksperter

Annonce