Annonce
Ærø

Begge Ærøs rederier foreslår enkeltbilletter: - Det er simpelthen nemmere

Ærøs politikere skal nok en gang diskutere færgebillettering. Arkivfoto: Claus Thorsted
Efter en fælles henvendelse fra Ærøfærgerne og Ærøxpressen skal kommunalbestyrelsen på et ekstraordinært møde lillejuleaftensdag tage stilling til, om der fremover skal billetteres med enkeltbilletter på begge rederier.
Annonce

Opdateret fredag 10.45: Mødet er udsat til den 15. januar

Ærø: Hvordan skal de to konkurrerende færgerederier billettere de rejsende til og/eller fra Ærø? Det spørgsmål skal Ærøs politikere diskutere nok en gang, denne gang på et ekstraordinært møde mandag den 23. december.

Mødet finder sted på baggrund af en fælles henvendelse fra det kommunale Ærøfærgerne og det private Ærøxpressen. I henvendelsen står blandt andet, at de to rederier finder, "at salg af enkeltbilletter er administrativt en lettere løsning både for billetudstedelsen og for revisionen, end den vedtagne løsning om salg af returbilletter med intern refundering."

Det fremgår af brevet, at færgedirektør Keld Møller, Ærøfærgerne, og kontorleder Carl Jørgen Heide, Ærøxpressen, har holdt et møde den 16. december, og at begge rederier håber på en positiv modtagelse af forslaget, fordi det vil være en "mere gennemskuelig og håndterbar løsning" for både kunder og personale.

Det fremgår af et bilag til den udsendte dagsorden, at Ærøfærgernes samarbejdsudvalg "ser med bekymring på den besluttede billetteringsform og foreslår at man overgår til salg af enkeltbilletter hver vej."

Keld Møller bekræfter, at der har været besvær og irritation hos personalet forbundet med det nye billetteringssystem.

- Vi kan se, at vi bruger nogle ressourcer på det, og så har vi den interne administration mellem billetterne, og så blev vi enige om, at det er nemmere simpelthen at tage enkeltbilletter, siger han.

Fredag formiddag blev mødet så aflyst, da der opstod tvivl, om det var rettidigt indkaldt. Mødet holdes derfor først den 15. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce