Annonce
Sport

Barrett bare bedre i Bielefeld

Fabian Klos giver Jacob Barrett Laursen er ordentlig krammer efter eks-OB'erens skarpe assist til 1-0-målet mod VfB Stuttgart. foto: Friso Gentsch/picture-alliance/dpa/AP Images
Eks-OB'eren Jacob Barrett Laursen har lagt billet ind på stamplads i Bundesligaen efter ny god præstation og sejr.

FODBOLD: OB's tidligere venstre back Jacob Barrett Laursen har et halvt år efter sit skifte fra Ådalen til Bundesliga-klubben Arminia Bielefeld omsider fået sit gennembrud og er med til at løfte oprykkerklubben væk fra nedrykningsdyndet efter en meget svær start for klubben.

Onsdag aften spillede Jacob Barrett Laursen sin tredje kamp i træk fra start efter ellers at have fået meget få minutter i sit første halve år i klubben i et par kampe.

Barrett og Bielefeld vandt 3-0 hjemme over VfB Stuttgart og nu har han været med i tre kampe, der har givet klubben syv point og en målscore på 4-0 over de 270 minutter.

Barrett fik herefter karakteren 2,5 i Kicker og var dermed fjerdebedste spiller hos Arminia. Ikke mindst hans oplæg til target-spilleren Fabian Klos til 1-0-føringen gjorde indtryk. Barrett rykkede voldsomt på kanten og fik bolden ned i frimærket og lagde en skarp centring ind i ryggen på Stuttgart-forsvaret og ved bageste stolpe satte Klos foden på.

- Jeg kom fra en god klub i Danmark, men det kan slet ikke sammenlignes med det her, siger 26-årige Barrett til Kicker om den svære omstilling til Bundesligaen.

- Jeg havde et par skadesproblemer i mit venstre knæ, men nu føler jeg mig fit. I starten var det hele lidt nyt og lidt svært. Vi har fået knæet under kontrol og det giver mig tro ligesom de point, vi nu henter.

Lørdag har Arminia Bielefeld hjemmekamp mod Eintracht Frankfurt og ligger nu nummer 15 i ligaen to point foran 1. FC Köln, der ligger på tredjesidstepladsen, som betyder to kvalifikationskampe mod nummer tre i 2. Liga, når sæsonen er omme om 17 runder i kampen om at blive i Bundesligaen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce