Annoncørbetalt indhold

Barn på vej? Sådan vælger du de rigtige sutter

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Som kommende forælder skal du ikke kun have styr på nerverne og følelserne. Du skal også tænke i praktiske baner, da der naturligvis skal styr på en masse ting inden den kommende fødsel. Skal du være godt forberedt, så kan det være en god idé at få købt både bleer, autostol, babyalarm, sparkedragter, sutteflasker og meget andet på forhånd. Foruden førnævnte ting skal der naturligvis købes sutter.

I første omgang skal du overveje, om dit barn skal have sut eller ej. Der er fordele og ulemper forbundet med at bruge sut, hvilket kan være værd at tænke igennem, inden man præsenterer barnet for sutten. Er du af den holdning, at dit barn skal bruge sut, ligesom du har gjort, så overvej, hvilke sutter der er de rigtige for din guldklump.

Annonce

Sutten skal være fri for skadelig kemi

Første gode råd går på at vælge en sut uden skadelig og unødvendig kemi. For at undgå at købe en sut med kemi er du nødt til at lave en smule research. Helt konkret skal du undersøge, hvilke materialer der er brugt til fremstillingen af sutten. Optimalt set skal sutten være både miljøvenlig og allergivenlig, så du kan give dit barn sutten med god samvittighed.

Miljøvenlige og allergivenlige sutter er godt nok en smule dyrere end andre sutter, men de ekstra penge er givet rigtig godt ud.

Sutten bør være fri for følgende:

·     BPA

·     PVC

·     Ftalater

·     … og anden skadelig kemi!

Vælg et mærke, som du kender og stoler på

Selvom dit barn ikke går op i, om hans eller hendes sutter stammer fra det ene eller andet mærke, så kan der være god idé i at vælge et mærke, som man kender. Nogle producenter er nemlig bedre end andre, når det kommer til udvikling og produktion af ergonomiske, holdbare og miljørigtige sutter.

Du kan f.eks. kigge nærmere på følgende brands:

·     BIBS

·     Mininor

·     MAM

·     Esska Happy

Du kan sandsynligvis finde den perfekte sut til dit barn fra et af ovennævnte brands.

Gør sutterne personlige

I dag er der rig mulighed for at købe personlige sutter. Ikke nok med, at man frit kan vælge mellem mange forskellige farver og former, så er det også muligt at få barnets navn på sutterne. Disse sutter er, naturligt nok, kendt som navnesutter.

Navnesutter er bl.a. praktiske, hvis man har flere børn og gerne vil kunne kende forskel på sutterne på en nem måde. Med navnesutterne er der også mindre risiko for, at forældrene i vuggestuen kommer til at forveksle børnenes sutter – medmindre der er flere børn med samme navn.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.