Annonce
Fyn

Back-profil skifter fra Nykøbing Falster - hollandske Housherr meldes på vej til Odense Håndbold

Odense Håndbold og træner Ulrik Kirkely - der ses i analyserende mine under nederlaget i søndags mod franske Brest - meldes på vej med en ny back til den kommende sæson. Til højre ses profilen Mie Højlund. Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix
Dione Housherr er nummer tre på topscorerlisten i ligaen, men Nykøbing Falster erkender, at hollænderen efter sommerferien er tabt for klubben. TV2 Sport melder Housherr på vej til Odense Håndbold.
Annonce

HÅNDBOLD: En ny profil ser ud til at være på vej til Odense Håndbold, som med sejren fredag aften over Aarhus United lagde sig i toppen af Ligaen.

Der er tale om den hollandske højre back Dione Housherr, der ligger nummer tre på topscorerlisten i ligaen og spiller for Nykøbing Falster, melder TV2.dk.

I hvert fald meldte Nykøbing Falster fredag aften, at Dione Housheer forlader klubben et år før tid, når 2020/21-sæsonen er færdigspillet.

Dione Housheer forlængede sidste år sin kontrakt, så den løb frem til sommeren 2022, skriver tv2.dk, men i sin kontrakt fik hun også en klausul, så hun havde mulighed for at skifte klub før tid. Derfor bliver Final 4-stævnet i juni næste år åbenbart sidste gang, at falstringerne kan glæde sig over hendes indsats.

Annonce

Nye udfordringer

- Jeg har været i klubben tre år efter denne sæson, og jeg kan mærke på mig selv, at jeg gerne vil have nye udfordringer og et nyt eventyr. Samtidig skulle jeg beslutte mig inden 1. december, så derfor har jeg truffet beslutningen om at smutte efter denne sæson, siger Housheer i en udmelding fra klubben.

Her skriver NFH også, at klubben vil modtage et transferbeløb for Housheer.


Jeg har været i klubben tre år efter denne sæson, og jeg kan mærke på mig selv, at jeg gerne vil have nye udfordringer og et nyt eventyr. Samtidig skulle jeg beslutte mig inden 1. december, så derfor har jeg truffet beslutningen om at smutte efter denne sæson

Diane Housherr om farvel til Nykøbing


Ifølge TV 2 Sports oplysninger er det Odense Håndbold, der "lige nu er meget tæt på at lande en aftale med hollænderen".

Annonce

Jakob Larsens melding

Nykøbings træner Jakob Larsen siger til TV 2Sport:

Cheftræner i Nykøbing Falster, Jakob Larsen, ser med blandede følelser på klubskiftet.

- Jeg er ærgerlig på vores vegne, det er der ingen tvivl om. På den anden side glæder det mig, at vi endnu en gang kan sende en fantastisk spiller videre i systemet. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at Dione træder et step op. Hvor det bliver, kan kun fremtiden vise, lyder det stadig hemmelighedsfuldt fra Jakob Larsen i klubbens udmeldinger.

Jakob Larsen overværede Odense Håndbolds hjemmesejr fredag aften over Aarhus United og bor sammen med Odense-profilen Kamilla Larsen og bør være velinformeret.

Annonce

Stemmer fint

Sport Fyn vurderer, at meldingen om Housherrs mulige klubskifte stemmer godt overens med den fløjten, som høres fra fuglene på taget rundt omkring Odense Håndbold-lejren, som før denne sæson måtte se højreback-profilen Mette Tranborg blive hentet af Team Esbjerg.

Efter ni ligakampe  ligger Dione Housheer nummer tre på topscorerlisten med 59 mål. Også på assist-listen er hun godt med, idet hollænderen har har stået for 25 målgivende afleveringer til holdkammeraterne.

Men det er altså først fra næste sæson, at Odense Håndbold - hvis meldingerne tolkes korrekt - kan få gavn af Housherrs skudkraft.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce