Annoncørbetalt indhold

Autoværkstedet CiPe:Care søger samarbejdspartner. Vil du med på rejsen?

Der er fart over feltet hos Autoværkstedet CiPe:Care – på den gode måde. Det fynske autoværksted har siden 1995 hjulpet fynboer med at ordne alt mellem nummerpladerne: lige fra ny tandrem til dækskifte. Virksomheden har fire afdelinger fordelt på Fyn: Odense, Svendborg, Nyborg, og Aarup. I dag beskæftiger CiPe:Care mere end 30 ansatte – alle med begge ben på jorden og en positiv tilgang til bil- og kundepleje.

Der har siden virksomhedens spæde start været højt til loftet og plads til alle. Det har været en positiv katalysator for virksomhedens stabile vækst samt nomineringen til årets autoværksted 2019 ved bil- og autobranchens landsdækkende awardshow. Et awardshow, hvor CiPe:Care trak overskrifter ved at vinde den fornemme pris som årets autoværksted 2019 – det var første gang, at et fynsk autoværksted vandt prisen.

»Vi er på en spændende rejse i CiPe:Care. Der er fart på i alle vores fire afdelinger – uden at det går for stærkt. Vi har ramt en god balance. Vores kunder skal føle sig godt behandlet. Vi skal gøre deres værkstedsbesøg til en fornøjelse. De skal køre glade afsted«, siger Henrik Hansen, direktør og ejer af CiPe:Care.

Autoværksted søger samarbejdspartner

Renault, Citroën eller Peugeot. CiPe:Care har alt det nødvendige udstyr til rådighed for at kunne servicere og reparere franske biler – og alle andre biler, hvis det er nødvendigt – men CiPe:Care er nu på udkig efter en ny samarbejdspartner, som skal blive fast inventar i de fine lokaler i Nyborg-afdelingen.

»Fra første februar 2020 har vi – helt unikt – plads til en ny samarbejdspartner i vores lokaler i Nyborg. Vi søger helt specifik én af tre muligheder: en bilforhandler, én, som ønsker at starte op med salg af biler ud fra vores lokation på Østfyn, eller én, den bedst sælgende medarbejder til en ny bilafdeling for CiPe:Care. Vi har tidligere haft stor succes med denne konstellation, hvor samarbejde og god dynamik har bidraget til god forretning og et større kundegrundlag for begge parter«, siger Henrik Hansen.

CiPe:Care har historisk delt lokaler med Carsten Pedersen Automobiler, som fra februar 2020 flytter i nye lokaler.

Fra tandrem til olieskifte – CiPe:Care laver alt mellem nummerpladerne


CiPe:Care laver alt mellem nummerpladerne. Det er alt fra service, skader, bilsyn, dæk (dækcenter), udlejningsbiler, reservedele til franske biler og meget, meget mere.

CiPe:Care følger Trafikstyrelsens kontrolpunkter, og sender altid et uforpligtende tilbud på eventuelle reparationer.

Tøv ikke med at kontakte dit lokale CiPe:Care-autoværksted i Odense, Svendborg, Nyborg eller Aarup.

God service siden 1995.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.