Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Arkitektkonkurrencen afgjort: Fremmødte roser de gode ideer

Ruth Burchardi, Vester Aaby: - Jeg kan godt lide både de visioner og de strøtanker, vi er blevet præsenteret for. Både de luftige og de konkrete. Og så kan jeg godt lide den gejst, vinderteamet havde. Jeg glæder mig til at få nogle af tingene uddybet. Vi har ikke hørt noget om, hvordan man kan samle havnen med bymidten henover Havnegade. Det håber jeg også bliver en del af det endelige projekt. Man kan sige, at alle bolde er kastet op i luften nu.
Der var positive tilbagemeldinger fra de borgere, avisen talte med efter præsentationen af vinderprojektet af arkitektkonkurrencen i Forum Faaborg tirsdag aften.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev For abonnenter

Debat: Lad affaldsdebatten hvile

Lokaldebat: Lad nu debatten m.h.t. den nye affaldsordning ligge et stykke tid. Der er så mange meninger. Vi har alle forskellige indfaldsvinkler ud fra vor egen enkelte situation. Sidste indlæg i avisen fra en borger gik på, at den svenske model med flere farvede poser var optimal. Vedkommende har åbenbart ikke været til borgermødet den 15. januar i Faaborg. Her kom der flere opklarende svar på spørgsmål, som ikke har været ude i en samlet rapport. På mødet fremkom der et godt gyldigt svar netop med de flere farvede poser, og hvorfor de ikke kan bruges. Samt andre emner, der blev belyst på samme vis. Hvis nu vedkommende, angående de flerfarvede poser, havde været til mødet, så ville han havet fået en god forklaring om dette. Jeg vil bede de fra kommunens byråd involverede om at sætte en annonce i Ugeavisen med henvisning til et sted på kommunens hjemmeside, hvor man kan se hele den powerpoint-fremvisning fra mødet, hvor der kom uddybende forklaring omkring hele ordningen. Jeg fik lidt mere svar/info på punkter, hvor jeg var i tvivl om ordningen. Bundlinje: Der er nogle krav fra EU og staten, hvor vi skal følge nogle forordninger. Her skal kommunen finde den bedst anvendelige ordning. Og her i vor kommune har man set til erfaringer fra andre kommuner, der tidligere har indført en ny ordning – med gode resultater - mage til den model, man vil indføre her. Man kan blive helt affældig med al den snak om affald.

Danmark

Hudsygdom kan være skyld i patienters infektioner: Nu er kirurgens allergi blevet fastslået

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];