Annonce
Navne

Ansat i nyoprettet stilling: Afgående rektor på Marstal Navigationsskole skal til SIMAC

Tirsdag den 28. januar fratræder Jeppe Carstensen sin stilling som rektor på Marstal Navigationsskole, og den 1. februar starter han i en nyoprettet tilling på SIMAC i Svendborg. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
SIMAC har ansat afgående rektor på Marstal Navigationsskole, Jeppe Carstensen, som efteruddannelses- og kursuschef i en nyoprettet stilling pr. 1. februar 2020.
Annonce

Efter tre år som rektor på Marstal Navigationsskole meddelte Jeppe Carstensens i oktober, at han stopper.

Dengang havde han ikke et nyt på job på hånden, men det har ændret sig siden, idet han den 1. februar tiltræder en nyoprettet stilling på SIMAC som efteruddannelses- og kursuschef.

Det oplyser SIMAC i en pressemeddelelse.

Jeppe Carstensen vender dermed tilbage til SIMAC, som han forlod i 2013 for at starte som forstander ved Grønlands Maritime Center.

Nu venter der ham en klart defineret opgave, da SIMAC har ambitioner om at blive en væsentlig partner på det maritime efteruddannelses- og kursusområde.

- Med et stærkt fundament af maritime og tekniske kompetencer, der allerede eksisterer i SIMAC, skal Jeppe Carstensen gennem nytænkning og innovativ tilgang dels udvikle en ny kundeportefølje og dels styrke samarbejdet med allerede eksisterende samarbejdspartnere og kunder, oplyser skolen.

Ifølge Jeppe Carstensen bliver bæredygtig, kvalitet og totalløsninger nøgleord, der fremover skal være bærende i skolens tilgang til opgaven, udtaler han i en pressemeddelelse og tilføjer, at han glæder sig til at komme i gang.

Også direktør ved SIMAC, Jesper Bernhardt er glad for valget af Jeppe Carstensen.

- Jeppe Carstensen har de kompetencer og det netværk, der skal til for at løfte så kompleks en opgave, og jeg glæder mig til samarbejdet, udtaler han.

SIMAC ser samtidig ansættelsen af Jeppe Carstensen som en styrkelse af det samarbejde, der er etableret i regi af MTSD (Maritime Training of Southern Denmark).

Inden da skal Jeppe Carstensens dog officielt fratræde i Marstal, og det gør han ved en reception på Marstal Navigationsskole tirsdag den 28. januar klokken 13-16.

Jeppe Carstensen er 48 år gammel, bor i Svindinge ved Ørbæk. Han er gift og har to børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce