Annonce
Navne

Anne-Grethe Sørensen har været 40 år på Lokalcenter Rosengård

Anne-Grethe Sørensen. Arkivfoto: Stefan Brix
Annonce

Jubilæum: Den 1. august havde forstander Anne-Grethe Sørensen været ansat i 40 år på den selvejende institution Lokalcenter Rosengård - Odense SØ, heraf de seneste godt 30 år som forstander.

Anne-Grethe Sørensen blev ansat den 1. august 1980 som sygeplejeassistent i det nyopførte EGV-omsorgscenter, der dengang var en nyskabelse inden for plejehjem i Odense Kommune, hvor der ud over plejehjemmets 56 boliger er tilknyttet 100 ældreboliger, fællesarealer og cafe, en model, der stadig virker eftertragtet i omsorgen for ældre borgere.

Anne-Grethe Sørensen viste sig hurtigt som en meget engageret og fleksibel medarbejder, der arbejdede på flere afdelinger - plejeafdelingerne, dagcentret og plejecentralen. Herigennem fik hun stor erfaring og viden indenfor de forskellige faglige områder og et stort kendskab til arbejdsgangene på Lokalcenter Rosengård, og den 1. juli 1990 blev hun udnævnt til forstander.

Anne-Grethe Sørensen har fra starten arbejdet for at skabe et godt og trygt hjem for beboerne og et godt arbejdsmiljø for de ansatte, og begge dele er lykkedes. Ud over det plejefaglige har hun igennem de mange år tillært sig viden inden for økonomistyring samt vedligeholdelse af et så stort et hus/institution som Lokalcenter Rosengård, og hun var en stor, styrende hjælp under ombygningen/renoveringen af hele institutionen og ældreboligerne i årene 2007-2009.

Yderligere sætter hun en ære i at leve op til de forskellige krav fra myndighederne, hvilket afspejles i positive vurderinger ved de mangeartede kontrolbesøg.

Gennem årene har mange lært Anne-Grethe Sørensen at kende som en person, der er respekt om, og som har sine meningers mod. Hun er synlig og værdsat hos personale, pårørende, kolleger, det politiske og administrative kommunale system og andre samarbejdspartnere.

Ord som dygtighed, ærlighed, loyalitet og kompetence knyttes ofte til hendes person. Det gælder også for hendes forskellige tillidsposter, hun har haft i Idrætsforeningen Stjernen.

På grund af de særlige omstændigheder omkring covid-19 fejres jubilæet ikke på dagen, men på et senere tidspunkt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce