Annonce
Jubilæum

Anne Doris Godtfredsen har styr på Medico Packs kunder i den store verden

Anne Doris Godtfredsen kan fredag den 13. december fejre sit 25-års jubilæum som sales coordinator hos Medico Pack A/S i Langeskov.

Anne Doris er født og opvokset i Skive, hvor hun tog sin uddannelse som tre-sproglig korrespondent.

I Løgstrup og på Mors havde hun efterfølgende nogle spændende job, inden familien rykkede til Fyn i 1994, hvor Anne Doris startede hos Medico Pack.

Anne Doris har gennem sine 25 års ansættelse hos Medical Pack haft mange spændende opgaver. Bl.a. har hun besøgt kunder på fjerne kontinenter, hvor rejserne til Australien har givet et stort indtryk.

Nu sidder hun i en central rolle, hjemme på virksomheden i Langeskov, med kontakt til flere af virksomhedens kunder rundt omkring i verden. Dertil sikrer hun, at ordrerne kommer af sted og kunderne får leveret til tiden.

Anne Doris Godtfredsen har kæreste, samt to døtre, Susanne og Charlotte. Hun bruger sin fritid på familie, venner, sommerhuset ved Lillebælt, og en lille smule golf bliver det også til.

Jubilæet fejres med familie samme dag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

Julius Eskesen til Sønderjyske fra OB

Dødsfald For abonnenter

Dødsfald: Keramiker, aktivist og Tvind-mand - inden han tog afstand fra Amdi

Carsten Ringsmose, Sletterød ved Harndrup, er død, 77 år. En omstridt, meget aktiv debattør, aktivist som ung, keramiker, tidligere Tvind-leder og meget andet er borte med Carsten Ringsmoses død. Som ung var Carsten optaget af frømandsdykning og blev ansat hos Fyns Svejseteknik, der forhandlede dykkerudstyr. Interessen førte til venskaber i Motorbådsklubben Frem, senere i Sejlklubben Fjorden og Odense Sejlklub, ligesom han var medstifter af Frømandsklubben Neptun. I 1963 flyttede han i Huset på Hunderupvej i Odense, en patriciervilla, der rummede et kollektiv med blandt andre Mogens Amdi Petersen, den senere Tvind-frontfigur. Carsten ragede noget uklar med Mogens Amdi om sit keramikværksted og flyttede ud af Huset til Albanigade 17 sammen med sin læremester Flemming Ritz. I disse år deltog Carsten i en del aktivisme, der for eksempel handlede om at få handlende til ikke at sælge varer fra apartheidlandet Sydafrika. I 1965 købte Carsten og Flemming Ritz sammen med Peter Tybjerg det nedlagte Jægersminde Mejeri i Fjelsted, men det var først ægteskabet med en anden keramiker, Birgit Andersson, der gav det afgørende skub i keramik-karrieren. De blev medlemmer af og leverandører til Den Permanente og Håndarbejdets Fremme. En ansættelse på Kunsthåndværkerskolen kom i 1969, inden Mogens Amdi Petersen og Carstens veje igen krydsedes et par år senere. Keramikeren var med til at starte Den Rejsende Højskole i Ulfborg, blev formand for bestyrelsen i den selvejende institution, der på den tid i mange kredse ansås for en betydningsfuld nyskabelse. I starten af 1970'erne startede Carsten på Odense Universitet og tog senere en socialvidenskabelig kandidateksamen sideløbende med undervisning på Båring og senere Kolding Højskole. Fra 1977 og fem år frem hed arbejdspladsen Det Nødvendige Seminarium, Tvind-imperiets andet ben i Ulfborg. Det var i de år, hvor Amdi forsvandt fra offentligheden og kritikken af Tvind tog til. Man så skolen som meget topstyret og sektlignende. Carsten tog konsekvensen og stoppede som underviser og bestyrelsesformand. Siden fulgte oprettelsen af en skole og et skibsprojekt for adfærdsvanskelige børn og unge, og i det hele taget havde han gennem årene megen fokus på børns opvækst. Han var således forfatter til bøger og bidrag til bøger om børns, familiers og institutioners forhold og forskede i børns dødsulykkesårsager. Det hele med baggrund i tilknytningen til Center for Småbørnsforskning. Et halvt hundrede kronikker i Fyens Stiftstidende samt flere i andre aviser samt en hel stribe debatindlæg vidner om en voldsom lyst og vilje til at komme ud med sine synspunkter om mange emner. Skarpt skåret og skrevet, så der sagtens kunne udvikle sig en disput med andre debattører i avisens spalter over flere omgange. /RAS

Ærø

'Et par tusinde kroner': Folkemødet underdrev ø-coasters udgifter til havneleje

Annonce