Annonce
Fyn

OB-anfører efter nederlag: Vi var ikke det dårligste hold i dag

Jeppe Tverskov i duel med sin gamle holdkammerat Nicklas Helenius, der igen blev skiftet ind som AGF's joker. Foto: Scanpix
Jeppe Tverskov hæftede sig ved indsatsen i Aarhus, selv om det ikke var godt nok at lukke fire mål ind.
Annonce

Fodbold: OB's Jeppe Tverskov har overtager anførerbindet fra langtidsskadede Janus Drachmann og han hæfter sig trods 4-2-nederlaget ved, at OB har leveret tre gode præstationer mod tre top seks-hold fra sidste sæson.

- Også i halvlegen sidder vi med en god fornemmelse, fordi der er mange facetter i spillet, som vi lykkes med og vi er også farlige på dødbolde. Men AGF'erne var effektive og det er lidt bittert når vi egentlig spiller en fin kamp, sagde Jeppe Tverskov til Sport Fyn.

- De scorer deres mål efter lidt af den samme type spark og specielt Patrick Mortensen er god til den der afslutning. Det er lidt irriterende, for det er en svær bold at dække op for, fordi situationen opstår på forsiden af forsvaret, så det er en balance at dække ned mod målet og være tæt på afslutteren, men fire indkasserede mål er selvfølgelig ikke godt nok, mente Jeppe Tverskov.

- Ofte ved mål ligger der også individuelle fejl forinden. Vi må holde lidt øje med de spidskompetencer, som modstanderne har, og vi kom ikke tæt nok på.

Annonce

Hæfter sig ved indsatsen

- AGF har resultatmæssigt fat i os. Men vi var ikke det dårligste hold i dag , kan man sige, og det kan vi tage videre med. Der var tænding, selv om der ikke var tilskuere, og vi skal hæfte os ved vores egen gode indsats, mener OB-anføreren.

- Vi rejste os egentlig fint efter både deres tidlige scoring og den, der kommer lige efter 1-1. AGF har et godt hold og mange af deres drenge har spillet sammen i lang tid i den trup. De kender deres roller. De slår den tidlige bold op på Patrick Mortensen og spiller derfra og det fungerer fint for dem. Med kontinuitet glider det hele nemmere, mener Tverskov.

- Jeg kan ikke sige, at vi var de bedste i dag men vi var heller ikke det dårligste hold, sagde han underfundigt.

- Jebali og Sabbi fungerer godt deroppe, og så længe vi har angribere, der kommer til chancer, så er vi fortrøstningsfulde, sluttede Jeppe Tverskov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce