Annonce
Faaborg-Midtfyn

Anekdoter og rejseråd følger efter gudstjenesten

Mogens Andersen er ældste mand i Gislev Rejser. Han fortæller rejseselskabets historie søndag 27. oktober efter gudstjenesten i Nazarethkirken. PR-foto
Efter en gudstjeneste i Nazarethkirken tager Mogens Andersen fra Gislev Rejser over. Han fortæller rejseselskabets historie.
Annonce

Ryslinge: Søndag 27. oktober kl. 13.30 er der gudstjeneste i Nazarethkirken ved valgmenighedspræst Malene Aastrup og dernæst foredrag ved Mogens Andersen. Han er den ældste nulevende generation af Gislev Rejser. Mogens Andersen fortæller, hvordan det var at vokse op med Gislev Rejser, som startede tilbage i 1946, om generationsskiftet, om hvordan man opfinder nye rejser og om Gislevs rejselederskole. Det hele bliver krydret med anekdoter og rejseråd.

Foredraget er en del af en serie af foredrag kaldet "Den røde tråd", hvor pointen er, at vi alle bliver født ind i en sammenhæng, som vi dernæst må agere ud fra. Ingen mennesker lever alene, og de, der var der før os og er her sammen med os, påvirker dem, som vi kommer til at blive, udtaler valgmenighedspræst Malene Aastrup i en pressemeddelelse.

Annonce

Før vi fik bil

- Jeg er meget taknemmelig for, at Mogens Andersen har lyst til at komme og dele sin historie og sit liv med os. Det er en velkendt, men fantastisk historie om, hvordan Mogens' farfar begyndte med at køre folk omkring - dengang hvor folk endnu ikke selv havde bil - og endte med at lave et busselskab og køre folk på ferie sydpå, fortæller Malene Aastrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Uheld i nødspor på Fynske Motorvej

Annonce