Annoncørbetalt indhold

Alle veje fører til Rom

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Man siger, at alle veje fører til Rom. Vil du til Rom, skal du bare følge en eller anden vej. Så vil du komme frem på et tidspunkt. Det er selvfølgelig ikke helt rigtigt, men det er et interessant billede. Hvis alle veje fører til Rom, vil alle mennesker komme til Rom på et tidspunkt.

Har du en hjemmeside, kan historien om vejene og Rom være interessant. Lige som med Rom vil du nemlig gerne have, at alle mennesker kommer forbi din hjemmeside på et tidspunkt. Mange besøgende er nemlig et af de store formål med en hjemmeside.

Annonce

Byg veje med linkbuilding

En hjemmeside bliver ikke ”født” med en masse veje, der fører til den. Dem skal du først bygge. Det gør du med linkbuilding. Internettets veje er nemlig links. Når du følger et link, kommer du til et andet sted på internettet. Har du en masse links til din hjemmeside, vil flere mennesker blive ført hen til den. Det er linkbuilding.

For at få mange veje til at føre til din hjemmeside, skal du have mange links, der fører til den. Du skal altså finde en masse andre hjemmesider, hvor du kan få et link lagt op. Når der så er besøgende på de andre hjemmesider, så kan de blive ledt videre til din.

Husk de interne veje

Når du laver linkbuilding ved at få links fra andre hjemmesider, bygger du veje, der fører til den. Du bør også huske at bygge nogle veje, der fører rundt inde i den. Altså lægge links på dine sider, som linker til andre sider.

Bygger du interne veje på din hjemmeside, gør du den relevant. Du viser sammenhængen mellem dine tekster, og du hjælper folk med at komme rundt.

Det er vigtigt at have en masse veje, der fører til din hjemmeside udefra. Men det er også vigtigt, at der er veje rundt omkring på din hjemmeside. Så er det nemmere at finde rundt på den.

SEO er også linkbuilding

Linkbuilding er altså bade at få links på andre hjemmesider og at lave links på din egen hjemmeside. Begge dele vil hjælpe dig til at få flere besøgende. Det er en del af SEO, også kaldet søgemaskineoptimering. Har du en masse links på andre hjemmesider, så er det godt for din SEO. Du vil få en højere placering på Google.

Google er internetbrugernes kort. Når de skal bruge noget, søger de på Google. Du gør det jo også selv. Så kommer der en masse resultater frem. De fleste vælger et af de øverste resultater, så din hjemmeside skal gerne være et af dem. Det kan den blive med blandt andet linkbuilding. Linkbuilding vil kunne gavne din placering på Google og altså lade flere mennesker opdage din hjemmeside.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.