Annonce
Faaborg-Midtfyn

Alle udgifter skal med i regnestykket

Læserbrevsskribent Erik Madsen fastholder, at flytningen af det sociale område til det gamle rådhus i Nr. Broby vil koste mellem otte og ni millioner kroner, hvis man skal have det hele med. Arkivfoto

Tak til direktør Siggi Kristoffersen, direktør i Faaborg-Midtfyn Kommune, for svar på mit læserbrev om fysisk samling af socialområdet i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Han nævner ganske rigtigt, at omkostningerne ved flytningen andrager 3,7 millioner kroner.

Men så kigger jeg i dagsorden for det ekstraordinære økonomiudvalgsmøde 6. april, med kun ét punkt: ”Fysisk samling af det sociale område” og afholdt ret før kommunalbestyrelsesmødet senere samme dag,

Så kan jeg se i bilag to, spørgsmål 14: ”Hvordan er økonomien for model 4”, at der ganske rigtigt er en udgiftspost på 3.718.000 kroner, men hertil er der så oplyst endnu en omkostning med yderligere udgifter på 5.200.000 kroner til blandt andet nyt ventilationsanlæg, udskiftning af gamle lofter, renovering af eksisterende toiletter, udskiftning af eksisterende døre m.m. samt honorarer til rådgivere.

De to tal lagt sammen giver i min regnebog 8.918.000 kroner, altså som jeg skrev mellem otte og ni millioner kroner. Blot for fuldstændighedens skyld.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce