Annoncørbetalt indhold

Alle lyser op når de får en smuk blomst, derfor er blomster den ideelle gave!

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Kender du nogen, der fortjener en opmuntrende og god bedring hilsen? Måske kan du ikke rigtig komme på den helt rigtige gaveidé eller lille erkendtlighed som lige passer til situationen og jeres relation til hinanden. Når man gerne vil sende en god bedring hilsen, kommer det sjældent an på hvor meget værdi gaven har. Her er ”det er tanken der tæller” meget sigende, for det vigtigste er her, at du har tænkt på personen og ønsker god bedring med dine egne ord. Derfor er det helt perfekt at ønske god bedring med en blomst eller buket. Sammen med en god bedring buket kan du nemlig skrive en god bedring hilsen i et kort som vedlægges blomstergaven. Har du brug for inspiration til hvor du kan sende en god bedring gave fra så se mere her.

Bestil nemt en god bedring blomst

Annonce

Står du i den situation, at du gerne vil ønske god bedring, så har Bloomit gjort det nemt for dig. Se hele udvalget her og ønsk god bedring med en flot buket blomster eller en fin plante. Udvalget indenfor blomster er meget bredt og der findes noget for enhver smag og budget. Det eneste du skal gøre, er at udvælge den blomstergave du ønsker at sende og udfylde kortet. Bloomit sørger for at levere direkte til modtageren.

Send en god bedring buket og få leveret i hele landet

Nogle gange er man ikke altid forberedt på at skulle sende en opmuntrende eller god bedring hilsen, og derfor er det fantastisk at Bloomit tilbyder samme-dags levering i store dele af landet. Så er du sikker på at din hilsen kommer frem den dag du bestiller eller allerede dagen efter. Nogle gange skal det bare gå hurtigt når man ønsker at sende en kærlig hilsen, og så er Bloomit klar til at hjælpe. De leverer gennem lokale partnerflorister, der er fordelt i hele landet. Derfor er du sikret smukke og friske blomster, der bindes af dygtige blomsterdekoratører, når du vælger at bestille og sende en god bedring gave fra Bloomit.

Bloomit hjælper dig med at ønske god bedring

Ønsker du at sende noget andet end en buket eller plante, er en hyggelig gavekurv et oplagt valg. Gavekurve kan sammensættes nøje efter din eller modtagerens smag, og prisen kan derfor justeres til præcis den pris, der passer dig bedst. Gavekurvene indeholder alt lige fra chokolade, vin, specialøl, kaffe, te, snacks og cookies. Hos Bloomit finder du også gavekurve, der indeholder planter eller buketter. En gavekurv kan derfor sagtens gives som en god bedring gave hvor du får vedlagt din personlige hilsen i et fint kort. Send en god bedring gave i dag til én, du har kær.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.