Annonce
Ærø

Aflysninger: Ærøxpressen ramt af strømproblemer

Ærøxpressen har fredag formidddag aflyst alle afgange på grund af tekniske problemer. Foto: Søren Stidsholt Nielsen

Marstal: Ærøxpressen måtte fredag morgen aflyse fire afgange på grund af tekniske problemer. Afgangene 6.30 og 8.30 fra Marstal og de tilsvarende afgange kl. 7.30 og 9.30 fra Rudkøbing, måtte streges af fartplanen fredag formiddag.

Fra færgekontoret lyder beskeden, at det er strømmen om bord på færgen, der volder problemer, og at der arbejdes på højtryk for at få det løst.

Man regner stadig med at kunne sejle afgangen kl. 12.30 fra Marstal. (pebp)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: Der findes nogle lette løsninger til trafikproblemet i Ærøskøbing

Læserbrev: Desværre ser det ud til, at det er politikerne, der ikke har fået beskeden. Håndhævelsen af 2-timers-parkeringsreglen har modsat virkning end tilsigtet. Det øger faktisk antallet af biler i Ærøskøbing centrum. Lige nu er de fleste parkeringer i gaderne besat af lokale biler, der kun flytter sig lejlighedsvis. Hvis man forestillede sig, at disse tvinges ud, samtidig med at man opretholdt 2-timers-reglen, ville pladserne blive tilgængelige for turister, der altid desperat søger plads. Udskiftningen i biler til de tilgængelige pladser ville på denne måde stige, fordi hver anden time (i modsætning til nu) vil en bil skulle forlade pladsen og en ny komme til. Hele problemet forværres af den utilstrækkelige skiltning, når man kommer ind til den gamle bydel, og især når man kommer af færgen - i stedet for at henvise de besøgende til de vigtigste parkeringspladser (Pilbækken og Kommunen / Det gamle postkontor), bliver bilerne ledt ind imod centrum. Der findes nogle lette løsninger til trafikproblemet i Ærøskøbing, hvor især bedre skiltning er en af dem - men håndhævelsen af 2-timers-reglen var aldrig en af dem.

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Takker politiet: Gydas skizofrene søn truede hende med samuraisværd og barrikaderede sig i huset

Annonce