Annoncørbetalt indhold

Abonnement på Fyns Amts Avis

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Det har været et år med fokus på sport, COVID-19 og naturligvis en masse lokale nyheder fra det sydøstfynske. Fyns Amts Avis er et af Jysk Fynske Mediers stolte lokale dagblade, der sørger for at holde fynboerne velinformeret på deres lokalområde. Det er muligt at bestille avis-abonnementer til gode priser, da Jysk Fynske Mediers dagblade er til stede i mange danske regioner.

Annonce


Abonnementet der er skræddersyet til dig


Uanset hvordan du foretrækker at læse dine nyheder, har vi abonnementet til dig. Kan du godt lide at læse nyhederne digitalt? Foretrækker du at sidde i sofaen med avisen i hænderne og stadig ane duften af trykken? Eller er du mere til at læse de enkelte artikler efterhånden, som du ser dem på sociale medier? Uanset hvordan du foretrækker at læse dine nyheder, så har vi et abonnement, der passer til dit behov.


Billigt abonnement til kampagnepris – Bestil i dag


Lige nu har vi et ekstra godt tilbud, som vi gerne vil dele. Bestil Fyns Amts Avis og få avisen i 3 måneder – så får du 1 ekstra måned GRATIS. Du får:

·        Nedsat pris de første 3 måneder

·        1 ekstra måned gratis

·        Avisen leveret fredag, lørdag og søndag + alle helligdage

·        Fyns Amt Avisen som e-avis, hver eneste dag - 365 dage om året

·        Mulighed for levering i sommerhuset

·        Adgang til nyhedsarkiv, hvor du har adgang til alle Fyns Amts Aviser helt tilbage til den første blev udgivet d. 31. marts 2007.

·        Et PLUS-abonnement som giver adgang til spændende PLUS-artikler

·        Samlet besparelse i kampagneperioden 614 kr.

Abonnementet fortsætter efter kampagnen til almindelig abonnementspris.


Ekstra fordele til vores abonnenter

Som abonnent hos Jysk Fynske Mediers dagblade, bliver man automatisk fordelskunde og kan handle til fordelagtige priser i vores fordelsklub Avisfordele. Med gode rabatter, kan du købe vintilbud, smagepakker, spændende bøger, rejser og meget andet. Det kan kun betale sig at bestille abonnement hos dit lokale dagblad.


PLUS-abonnement med Fyns Amts Avis

Med i dit Fyns Amts Avis abonnement følger et PLUS-abonnement. PLUS er abonnementet, der passer perfekt i lommen og som altid følger dig uanset, hvor du er. Med dette har du adgang til alle artikler på Fyns Amts Avis’ hjemmeside, og du kan lynhurtigt få adgang til artikler, når du er på farten.

Dagligt nyhedsoverblik

Vælger du at tilmelde dig nyhedsmailen fra Fyns Amts Avis modtager du et dagligt nyhedsoverblik, som giver dig dagens nyheder direkte i din mailboks. Med et direkte link til artiklerne, er det nemt at holde sig opdateret på sit lokalområde. Med nyhedsmailen holder vi dig også opdateret på de bedste tilbud fra Avisfordele, hvor du kan spare helt op til 70%


Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.