Annoncørbetalt indhold

8 aktiviteter I kan lave til en børnefødselsdag

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du har prøvet at skulle arrangere en børnefødselsdag, så ved du, at det kan være svært at komme på nogle sjove aktiviteter. Derfor får du her otte bud på, hvad I kan foretage jer til en børnefødselsdag.


Annonce

Slå jer sammen flere forældre

Det første råd her er ikke en aktivitet, men ikke desto mindre er det et godt og brugbart råd. For det kan være værd at overveje, om I skal slå jer sammen flere forældre, så jeres børn holder deres fødselsdag sammen. Jeres børn vil helt sikkert synes, det er hyggeligt at skulle holde det sammen med en god legekammerat eller flere, og I forældre kan deles om både udgifterne og opgaverne.


1. Tag i bowlinghallen

Et sikkert hit til en børnefødselsdag er at tage børnene med ud at bowle. I kan f.eks. vælge at besøge City Bowling i Odense, som tilbyder bowling, lækker fødselsdagsmenu, guidet tur om bag bowlingbanerne og diplomoverrækkelse. Så er der helt sikkert lagt op til en sjov børnefødselsdag i Odense!


2. Tag i badeland eller svømmehal

En anden sjov aktivitet er en tur i badeland eller svømmehal. Her vil det dog klart være en fordel, hvis I er flere forældre om at deltage i fødselsdagen, da det naturligvis kræver noget opsyn af børnene.

Flere svømmehaller og badelande tilbyder at diske op med en lækker fødselsdagsmenu efterfølgende. På den måde kan I holde hele fødselsdagen ét sted.


3. Kør gokart

Skal I holde børnefødselsdag for børn fra ca. 6 år og opefter, kan en besøg på en gokartbane være et stort hit! Her bliver børnene først instrueret i, hvordan de kører, og når de kører, holder instruktøren naturligvis et vågent øje med alle børn.

Flere af de steder, der tilbyder at køre gokart, har også andre sjove aktiviteter på stedet som f.eks. minigolf. Dermed kan børnene prøve flere forskellige ting på samme sted.


4. Lær at danse

Flere dansestudier tilbyder at lære børnene nogle fede dansetrin med diskolys og god musik. Dette vil helt sikkert falde i god jord hos især de mindre børn, og imens kan I forældre slappe af og nyde synet af børnene, der hygger sig og har en fest.


5. Byd på tag-selv-softice

Det er de færreste børn, som ikke kan lide softice, så et godt sted at tage hen til en børnefødselsdag er et sted med tag-selv-softice. Så kan børnene selv komme det pynt på, de bedst kan lide. Dette er altid et hit!


6. Lav kager derhjemme

Denne idé kræver lidt mere overskud fra forældrenes side, da det godt kan svine lidt, og det vil nok også kræve, at man er flere voksne til at hjælpe. Men hvis I har mod på det, så kan en idé være at bage kager med børnene og pynte dem flot op.

Overvej f.eks. at bage en masse muffins i forvejen, som børnene så bare skal pynte med glasur, krymmel, slik og lignende. Denne aktivitet vil helt sikker falde i god jord, og så kan der jo være ne præmie til den, der laver den flotteste kage -i bedste Bagedyst stil.


7. Lav skattejagt

Det er de færreste børn, som ikke kan lide en god gammeldags skattejagt rundt i haven. Kombinér evt. skattejagten med forskellige forhindringer og opgaver, børnene skal løse for at finde skatten. Dette er både en billig og praktisk løsning, fordi du også undgår at skulle have 20 unger løbende rundt inde i dit hus.


8. Lav en outdoor-fødselsdag

Hvis I ikke lige har pladsen til at have 20 børn rendende rundt indenfor, kan det være en god idé at flytte festen udenfor. Her kan I f.eks. vælge at lave bål og varme snobrød og skumfiduser i bedste spejderstil.


Derudover kan børnene dyste i forskellige udendørslege og vinde små præmier. Idéer til sådanne lege kunne være sækkeløb, at balancere med et æg på en ske, at vælte kegler eller dåser med en bold eller danse limbodans eller stopdans. Alle disse aktiviteter vil uden tvivl sætte gang i lattermusklerne hos børnene.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.