Annonce
Svendborg

5700 Summer på sidste vers: Slutter af med stort fyrværkeri på havnen

Arrangørerne af 5700 Summer har på få dage arrangeret en afslutning med knald på - nemlig i form af et fyrværkeri på havnen i Svendborg. Arkivfoto: Connie Bøgwad Schmidt
Festivalen 5700 Summer bliver rundet af med et fyrværkeri og lysshow lørdag aften. Det vidste ingen noget om for få dage siden - heller ikke arrangørerne.
Annonce

Svendborg: Festivalen 5700 bliver rundet af med at brag lørdag aften, når der er fyrværkeri på havnen i Svendborg.

Det var ellers ikke planen, oplyser Jasper Gramkow, der er med i foreningen Små Armbevægelser, som står bag den otte dage lange festival.

- Forleden kom vi til at tale om, at vi ikke rigtigt havde en åbning og heller ikke en afslutning, og at det var lidt fladt. Og så fik vi banket noget op, siger han lørdag lige over middag.

Det var onsdag eller torsdag, det lykkedes at lande en aftale med Jung, der ifølge Jasper Gramkow er et band, som er ret hot lige nu.

De 500 billetter - flere må der ikke lukkes ind i coronatider - til koncerten, som bliver holdt i Forskerparken, blev solgt på rekordtid, men der er alligevel noget for gratisterne.

Annonce

Fyrværkeri og lysillusionister

I samme ombæring blev der nemlig indgået yderligere to aftaler - den ene med nogle lysillusionister, den anden med en virksomhed, som kan brænde fyrværkeri af på en måde, som giver et fornuftigt helhedsindtryk.

Hvad fyrværkeriet har kostet, ved Jasper Gramkow ikke, da vi fanger ham på telefonen.

- Men det er ikke to faldskærmsraketter og en sol, vi taler om her. Det er rigtigt fyrværkeri, siger han.

Ergo bør der være noget at komme efter, og endelig oplyser Jasper Gramkow, at Jung spiller klokken 22, og at den første raket vil gå i luften omkring klokken 23.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Smittetilfælde kan spores til minkfarme - over en million mink skal aflives

Annonce