Annonce
Fyn

44-årig tog otte centimeter foldekniv med i retten og fik straksdom

En 44-årig mand fik onsdag en straksdom for at medbringe en kniv ind i Retten i Odense. Foto: Michael Bager
Annonce

Odense: En 44-årig mand fik onsdag en straksdom for at have taget en kniv med ind i Retten i Odense.

Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Den 44-årige var tirsdag for retten, hvor han var tiltalt i en anden sag, der handlede om butikstyveri, besiddelse af kniv og en sag om euforiserende stoffer. Og det var i sikkerhedskontrollen på vejen ind til denne retssag, at kniven blev opdaget.

Anklageren i sagen opdagede dog først, at den tiltalte var blevet taget i sikkerhedskontrollen efter, at dommen på tre måneders fængsel til manden var afsagt.

- Først bagefter, da vi var på vej ud af retslokalet, fandt jeg ud af, at der faktisk stod en politipatrulje og ventede på ham, fordi der var blevet fundet en otte centimeter foldekniv i hans lomme i sikkerhedskontrollen. Det havde rettens vagt selvfølgelig meldt til politiet, og derfor ventede patruljen på ham, da retsmødet var slut, siger anklager Daniel Rokkedahl fra Fyns Politi i pressemeddelelsen.

Manden blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør, hvor han fik en straksdom på yderligere 60 dages fængsel. Med i straksdommen var også et indbrud, som man ikke havde nået at få med i tirsdagens dom.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg For abonnenter

Dorthe Ullemose om Johan Emils exit: - Jeg er ked af, at han forlader partiet, og jeg ønsker ham held og lykke med hans liste

Svendborg

Johan Emil Rasmussen forlader DF: - Der er et meget forskelligt syn på god og social acceptabel adfærd i byrådsgruppen

Annonce