Annonce
Erhverv

Spar Nord samler sine aktiviteter: 46 medarbejdere skal nu arbejde sammen

Spar Nord har fire fynske afdelinger, hvoraf den største ligger i Odense og boltrer sig på tre etager. Pr-foto
Spar Nord overtog i december BankNordiks danske forretning. Til juni samler banken de to Odense-afdelinger under fælles tag.

Odense: Når kunderne hos BankNordik i Odense har behov for en tur i banken, skal de efter den 14. juni ikke længere tage forbi Østre Stationsvej, hvor den nuværende afdeling er placeret.

Spar Nord offentliggjorde i slutningen af december sidste år, at den købte BankNordiks danske forretning, som har 60.000 kunder og 132 medarbejdere fordelt på 11 filialer. Nu tager Spar Nord konsekvensen af det og lægger de to afdelinger sammen fra midten af juni måned.

Det vil sige, at odenseanske BankNordik-kunder i fremtiden skal indstille GPS'en til Fælledvej, hvor Spar Nord udvider sine aktiviteter.

Annonce


Vores privatkundeafdeling bliver med sammenlægningen dobbelt så stor, så vi kan tilbyde vores kunder adgang til endnu flere specialister.

Uffe Staal Knudsen, direktør i Spar Nord Odense


Uffe Staal Knudsen, direktør i Spar Nord Odense, ser store fordele i den kommende sammenlægning, fortæller han i en pressemeddelelse.

- Det giver god mening at samle alle aktiviteter og medarbejdere på en fælles adresse, så kunderne får en samlet adgang til vores services. Vores privatkundeafdeling bliver med sammenlægningen dobbelt så stor, så vi kan tilbyde vores kunder adgang til endnu flere specialister inden for eksempelvis investering og formuepleje.

Han oplyser også i meddelelsen, at de nye kunder vil få mulighed for at blive en del af erhvervsområdet, som de ikke har haft adgang til indtil nu.

Nye kunder skal tiltrækkes

En af de opgaver, som den nuværende filialdirektør hos BankNordik i Odense, Steen Lyhne Larsen, får i den nye afdeling er at skaffe nye kunder til banken.

Det skal han gøre som ny kundedirektør, og her har han mulighed for at trække på de 19 års erfaring, som han har fra branchen.

Steen Larsen fortæller i meddelelsen, at han ser frem til de nye opgaver, hvor der er mulighed for at hjælpe andre end privatkunder med deres bankforretning.

- Jeg glæder mig meget over at være en del af Spar Nord og samtidig få lov til at bruge mit netværk i lokalområdet i endnu højere grad til at styrke vores tilstedeværelse i lokalområdet og som en storbank med fokus på både privat-, erhvervs- og formuende kunder.

Spar Nord leverede i 2020 på nationalt plan et overskud efter skat på 737 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce