Annonce
Erhverv

35-årig bliver partner: Fynsk succesfirma får ny medejer og direktør

35-årige Bjarke Windeløw Graae ejer nu 10 procent af AG Gruppen. Foto: AG Gruppen
AG Gruppen i Odense har fået ny mand i ledelsen - og i ejerkredsen.
Annonce

Odense: Den 35-årige odenseaner, Bjarke Windeløv Graae, er blevet den nye partner i den fynske ejendomsvirksomhed AG Gruppen (tidligere Arkitektgruppen). Den advokatuddannede Bjarke Graae er blevet direktør for den daglige drift. Desuden ejer han 10 procent af aktierne i virksomheden.

Dermed er der atter to partnere om den succesrige koncern. For få måneder siden forlod stifteren, Jørgen Witting virksomheden og solgte den sidste del af sine aktier til kompagnonen Robin Feddern, der altså nu har solgt nogle af dem videre men stadig ejer de 90 procent.

Meddelelsen kommer kort tid efter, at AG Gruppens udviklingsdirektør Niels Fribo efter 19 måneders ansættelse skiftede til et job i Danica Pension.

Bjarke Graae er født i Tønder, bor i Odense og er uddannet jurist fra Syddansk Universitet i 2010 efter at have været sergent i forsvaret. Han har været ansat i advokatfirmaerne a4/Nordia, Lett samt Andersen Partners før han i april 2017 blev juridisk chef i AG Gruppen. Efter kun seks måneder blev han en del af direktionen.

- Bjarke har i denne funktion vist stor indsigt og dygtighed, udtaler Robin Feddern ifølge en pressemeddelelse.

- Efter et veloverstået generationsskifte med tidligere medejer Jørgen Witting, forekommer det helt naturligt nu at give adgang til næste generation i ejerkredsen. Jeg har i de forgangne år arbejdet tæt sammen med Bjarke og ser frem til at fortsætte samarbejdet i de kommende år, siger han i meddelelsen.

AG Gruppen udvikler boligbyggerier, finder grunden, får lavet planer, styrer opførelse og sælger som regel derefter boligerne til beboerne eller til en pensionskasse eller anden investor.

Virksomheden blev grundlagt af Jørgen Witting i 1986 og har haft stor succes - ikke mindst i det kraftigt voksende københavnske boligmarked. I Odense har firmaet opført en række boliger - som regel i den dyrere ende blandt andet på Klosterbakken. Senest har den købt Tigergården på Østre Stationsvej, som skal bygges om - hovedsageligt til boliger. I de senere år har den indgået store joint venture-samarbejder, blandt andet med den store ejendomsinvestor NREP.

Det seneste regnskab for 2018 viste et overskud før skat på 77 millioner kroner. Egenkapitalen var på 273 millioner kroner, og der var 72 ansatte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce