Annoncørbetalt indhold

3 tips til at skabe vinterhygge i stuen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er for alvor blevet koldt og mørkt udenfor, og vi har nok allesammen mest af alt lyst til at opholde os indendøre det næste stykke tid. Der findes ikke noget hyggeligere her i de kolde måneder end at sidde i en blød sofa under et varmt tæppe og kigge ud på det grå og triste vintervejr. Det kræver dog, at du har har en hyggelig og indbydende stue, hvor du rent faktisk har lyst til at bruge en stor del af din tid de næste par uger. Derfor har vi i denne artikel samlet tre indretningstips til at skabe en hyggelig atmosfære i din stue.


Annonce

Levende ild

Hvis der er noget, der virkelig skaber en hyggelig stemning, så er det den knitrende lyd, det flakkende lys og den naturlige varme fra en pejs med levende ild. Tilføj en pejseindsats til din stue og oplev den øjeblikke effekt, den har på rummet. En pejs er den ultimative måde at bringe varme og hygge indenfor, og den forvandler stuen til en afslappende hule. Forestil dig, at hele familien sidder i skæret fra den knitrende ild, imens det regner og blæser udenfor. Så bliver det næsten ikke mere hyggeligt. Prøv at undersøge mulighederne for at få indbygget en pejseindsats i din stue, da den med garanti vil gøre en kæmpe forskel for de næste par måneder. Tænd op i pejsen og gå vinteren velforberedt i møde med levende ild og lune aftener.


Bløde tekstiler

I de fleste danske hjem bruges sofahjørnet flittigt i de kolde vintermåneder. Det er heller ikke mærkeligt, da vinteren netop opfordrer til filmhygge og afslapning på langs, og her er sofaen typisk samlingsstedet. Du bør derfor sørge for at gøre din sofa klar til ekstra meget hygge i den kommende tid. Anskaf en masse store, bløde og behagelige puder, således alle familiemedlemmer kan sidde rart. En god pude i god kvalitet gør en verden til forskel, når det gælder komfort, da sofaers egne puder til tider kan være en anelse hårde. Tilføj også et par varme uldtæpper eller bløde plaider, som folk kan krybe sig ind under, hvis kulden pludselig kryber ind udefra.


Mal en væg

Hvis du ikke har så mange kvadratmeter at gøre godt med i stuen, men du stadig ønsker at skabe en hyggekrog, så kan du overveje at male én af væggene. Når du maler en væg, bringer du den nemlig i spil på en helt ny og anderledes måde end før. Hvis du eksempelvis maler væggen i den ene ende af rummet i en mørk og varm farve, vil den pludselig give en huleagtig fornemmelse nede i den del af stuen. Mal eksempelvis væggen i en dyb mørkerød eller petroleumsblå, og du vil opleve, at den skaber en stemning i stuen, der minder om skumring i tusmørket.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.