Annoncørbetalt indhold

3 ting kvinder kigger efter i en potentiel kommende kæreste

Dette er sponsoreret indhold

I dag findes dating over det hele og er faktisk næsten ikke til at komme uden om, hvis du er single. Men hvad kigger vi egentlig efter, når vi ønsker at finde en ny kæreste og hvad er det første vi lægger mærke til, når vi er på date med en ny fyr. Når vi kvinder er på jagt efter en kæreste, er der nemlig nogle helt specielle ting, som vi særligt har for øje. Læs med videre og find ud af, hvilke karaktertræk som er vigtige.

Selvtilliden skal være i orden

En fyr uden selvtillid, er for os kvinder lidt af et turn-off. God selvtillid viser nemlig en form for mandighed, som vi kvinder finder meget tiltrækkende, og som vi derfor sjældent har lyst til at gå på kompromis med. Desuden indikerer en god portion selvtillid, at man har styr på livet og ikke er bange for at kaste sig ud i ting. På samme tid viser det, at fyren har sit eget liv og derfor ikke vil komme til at blive for omklamrende i længden.

Humor - han skal være sjov

Hvis der er noget som er rigtig vigtigt for os kvinder, når vi er på jagt efter en ny kæreste, så er det at han er sjov og kan få os til at grine. Uden sjov og spas, kan et forhold hurtigt blive for kedeligt og dermed ikke bidrage med så meget positivt i vores hverdag. Det er derfor vigtigt at man kan fjolle sammen og måske drille hinanden lidt, og begge parter skal derfor kunne turde, at vise den side af sig selv. Hvis man kan være sig selv i hinandens selskab, vil dette ligeledes bidrage til en stærkere relation.

Han skal kunne vise omsorg

Evnen til at yde omsorg, er en vigtig egenskab for os kvinder. Som oftest synes vi selv, at vi er rigtig gode til selv at vise omsorg, og netop derfor er det vigtigt for os, at vi kan få lidt igen få den front. Alle kvinder ønsker at blive behandlet med respekt og derfor kigger vi også efter en fyr, som ikke er bange for at være omsorgsfuld og vise følelser. I et parforhold skal der nemlig være plads til at kunne være sig selv, og det kan være svært at lukke helt op, hvis man ikke bliver mødt med forståelse og omtanke.

Dette er sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.