Annoncørbetalt indhold

3 gode tips til den næste miniferie

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Ferie er godt, ferie kan være tiltrængt. Lever du et liv, hvor der er fuld fart på karrieren og livet derhjemme med eventuelt børn, så kan man godt have behov for at holde fri en gang imellem. Det behøver ikke betyde, at man absolut skal hive en hel uge ud af kalenderen, man kan eventuelt bare tage på en forlænget weekend, eller en såkaldt miniferie hvis det passer bedre. Om ferien skal afholdes i Danmark eller i udlandet, er jo så en smagssags. Her kommer der nogle bud på, hvor turen kunne gå hen. Læs med her. 


Annonce

Fyn og øer 

Skal miniferien afholdes et sted, hvor man stadig befinder sig i hjemlandet, men hvor der er masser af muligheder i forhold til både natur, opleveler og afslapning, så kan man overveje Fyn og de nærliggende øer. Man kunne eventuelt leje et overnatningssted, som ren landidyl eller eventuelt et sommerhus. For eksempel kunne en tur til skønne Ærø, være en kæmpe oplevelse for både børn og voksne. Ære har rigtigt meget charme, og byder på masser af oplevelser, hvor der er, også er rig mulighed for masser af tid til afslapning. Forestil jer en aften, hvor vinden blæser, regnen siler ned, men I er indenfor i varmen med masser af hygge. Den ene voksne, er måske interesseret i at spille på slots maskiner online, også kaldet kolikkopelit på finsk. Den anden læser en god bog og børnene leger på gulvet. Det er da vist opskriften på den hyggeligste ferie-aften.


Hvis man savner lidt mere storby, kunne man jo kombinere turen med et besøg i Odense eller Fåborg, hvis man har lyst. For børnene, er der helt sikkert også nogle spændende aktiviteter, de kan hygge sig med.


Et smut til udlandet

Der er masser af muligheder når det kommer til at rejse til udlandet, også selvom det blot er nogle dage det handler om. Med lavprisflyselskaber, der tilbyder gode priser, er det nemt at komme til en spændende destination. Man kunne eksempelvis rejse til en storby i Europa, man endnu ikke har haft fornøjelsen af at opleve. Det kunne være i lande som Spanien, Italien eller måske Frankrig. Hvis man søger mod de varmere temperaturer, kunne man måske overveje Spaniens solkyst.


Besøg nabolandende

Man behøver jo heller ikke skulle ud at flyve bare for at besøge et andet land. Man kan for eksempel tage færgen til et af de andre Skandinaviske lande. Eller, man kan tage bilen med til Tyskland og tage på opdagelse der. Mulighederne er mange, og det kan nogle gange også være relevant at tjekke om der nu skulle være nogle gode deals på eksempelvis overnatninger. Også selvom rejsen ikke varer en uge eller flere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.