Annonce
Erhverv

3 gode råd til de trængte butikker fra den lokale bank

Direktøren for Rise Flemløse Sparekasse giver gode råd til sine kunder. Arkivfoto: Anders C. Østerby
Bjarne V. Nielsen, direktør i Rise Flemløse Sparekasse, kommer her med tre gode råd til de trængte ærøske forretninger.

1) Kontakt os

De trængte ærøske forretninger og butikker skal først og fremmest kontakte banken, for at den kan hjælpe.

- Vi har sendt SMS'er til vores kunder om, at de skal kontakte os, hvis de får nogle udfordringer på den ene eller anden måde. Vi skal jo kende til udfordringerne hos de virksomheder, der er kunder hos os, for at vi kan hjælpe dem. Men vi følger meget med i, hvordan de har det, siger Bjarne V. Nielsen, direktør i Rise Flemløse Sparekasse.

Annonce

2) Undersøg hjælpepakker

Kunderne bør også sætte sig ind i, hvilke af regeringens hjælpepakker de kan søge.

- Der er jo kommet mange muligheder frem, og der kommer stadig løbende muligheder frem. Tag fat i jeres revisor og prøv at finde ud af, hvordan de kan passe ind i de ordninger, der er kommet fra det offentlige. Når de så har gjort det og har fundet ud af, hvor meget de kommer til at mangle i likviditet i den næste periode, om det så er de næste tre eller seks måneder, synes jeg, de skal tage en snak med deres rådgiver, så vi kan få en dialog om, hvordan de kan komme videre og klare den her situation.

3) Undgå at gøre noget overilet

Pas rigtig godt på jer selv i denne svære tid, og træk vejret ind, inden du gør noget drastisk, lyder det sidste råd fra Bjarne V. Nielsen.

- Man skal aldrig gøre noget overilet, hvis man kan undgå det. Nationalbanken er ude og sige, at vores bruttonationalprodukt kommer til at falde væsentligt i hele landet, så det er en atypisk situation, så man skal tage situationen med alvor, men man skal aldrig gøre noget overilet.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
GOG

GOG forlænger med stregtalent

Dødsfald For abonnenter

Nekrolog: Praktiserende læge i Rudkøbing Erik Søgaard Rasmussen var aldrig bange for at tage ansvar på sine patienters vegne

Annonce