Annonce
Langeland

290 sydfynske børn bliver til landets største nissekor

Børn fra skolerne på Langeland er med ved koncerten i Ørstedskolen. Billedet her er fra sidste års opførelse. Pressebillede

Rudkøbing: Odense Symfoniorkester har siden 2015 turneret med en familiejulekoncert i udvalgte byer på Fyn. I år følges succesen op med den eventyrlige "Jul i Valhal", baseret på Martin Brygmanns TV 2-julekalender, som er en af de mest populære tv-julekalendere nogensinde.

Den musikalske fortælling opføres på Ørstedskolen i Rudkøbing den 12. december kl. 15.

Forud for koncerten er gået mange timers forberedelse under ledelse af Børne- og Ungeformidler Stine Brinch fra Odense Symfoniorkester, som har stået for planlægningen af koncerten samt leveret undervisningsmateriale til musiklærerne på Ørstedskolen allerede i maj.

Lærerne har også besøgt Odense Symfoniorkester, og derefter har de øvet på sangene med elever fra 3.–4. klasse. Nu er de klar til at medvirke som Danmarks største nissekor i fortællingen om de nordiske guder og alle deres strabadser.

Fra Langelands Kommune medvirker Humble Skole, Ørstedskolen, Nordskolen, Kassebølle Friskole og Strynø Skole. I alt 290 sydfynske skoleelever er klar til at indtage Ørstedskolen i Rudkøbing torsdag 12. december og blæse salen omkuld sammen med et sprudlende symfoniorkester og en håndfuld veloplagte solister. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

Eriksen-skifte giver penge til OB og Middelfart

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce