Annonce
Langeland

290 sydfynske børn bliver til landets største nissekor

Børn fra skolerne på Langeland er med ved koncerten i Ørstedskolen. Billedet her er fra sidste års opførelse. Pressebillede
Annonce

Rudkøbing: Odense Symfoniorkester har siden 2015 turneret med en familiejulekoncert i udvalgte byer på Fyn. I år følges succesen op med den eventyrlige "Jul i Valhal", baseret på Martin Brygmanns TV 2-julekalender, som er en af de mest populære tv-julekalendere nogensinde.

Den musikalske fortælling opføres på Ørstedskolen i Rudkøbing den 12. december kl. 15.

Forud for koncerten er gået mange timers forberedelse under ledelse af Børne- og Ungeformidler Stine Brinch fra Odense Symfoniorkester, som har stået for planlægningen af koncerten samt leveret undervisningsmateriale til musiklærerne på Ørstedskolen allerede i maj.

Lærerne har også besøgt Odense Symfoniorkester, og derefter har de øvet på sangene med elever fra 3.–4. klasse. Nu er de klar til at medvirke som Danmarks største nissekor i fortællingen om de nordiske guder og alle deres strabadser.

Fra Langelands Kommune medvirker Humble Skole, Ørstedskolen, Nordskolen, Kassebølle Friskole og Strynø Skole. I alt 290 sydfynske skoleelever er klar til at indtage Ørstedskolen i Rudkøbing torsdag 12. december og blæse salen omkuld sammen med et sprudlende symfoniorkester og en håndfuld veloplagte solister. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce