Annonce
Erhverv

29-årig jæger køber sig ind: Sydfynsk rejsebureau forbereder generationsskifte

29-årige Mark Longhi Andreasen har købt sig ind i det sydfynske rejseselskab Limpopo Travel, der blandt andet arrangerer jagtrejser. Her er han foreviget under en gemse-jagt i Karpaterne. Foto: Facebook
Limpopo Travel A/S, der har hjemme på Hvidkilde Gods, har fået en ny mand i ejerkredsen. Han hedder Mark Longhi Andreasen, og skridtet skal ses som en forberedelse til et fremtidigt generationsskifte.
Annonce

Hvidkilde: Han er vild med at gå på jagt, og da han i mange år har arrangeret rejser i sin fritid, er skridtet helt naturligt.

Det er sådan, Mark Longhi Andreasen fra Rødovre begrunder det faktum, at han har købt sig ind i Limpopo Travel.

- Jagt er min største interesse og har været det, siden jeg tog jagttegn for 11 år siden, og da jeg har brugt meget tid på at arrangere rejser for min familie og venner, giver det mening, at jeg gør det til min beskæftigelse, siger han.

Mark Longhi Andreasen fortæller, at han startede i rejseselskabet for fire år siden og er dets agent på Sjælland, og at det har givet ham mod på mere.

- Rejsebranchen ser en vækst, og så går den hånd i hånd med de interesser, jeg har for naturen. Jeg kan godt lide at møde nye mennesker og opleve nye kulturer, og så synes jeg, det er interessant at støtte samfund som for eksempel i Afrika, hvor turisme er vejen til velfærd, siger han.

Annonce

Generationsskifte

Ifølge en pressemeddelelse fra Limpopo Travel er ingen købt ud af selskabet.

I stedet ejerkredsen er udvidet gennem en forøgelse af aktiekapitalen, og det oplyses også, at skridtet til dels skal ses som en forberedelse til et generationsskifte.

I samme moment er Mark Longhi Andreasens far, erhvervsmanden Jesper Andreasen, indtrådt i bestyrelsen - og også den manøvre er naturlig, oplyser 29-årige Mark Longhi Andreasen.

- Min far og jeg er tætte, og han har stor erhvervserfaring. Og ved at sætte ham ind og give ham indsigt i rejsebranchen får jeg en, som jeg kan sparre med senere. Desuden kan han bidrage med viden fra andre brancher, siger Mark Longhi Andreasen, der foreløbig fortsætter med at sælge rejser på Sjælland, ligesom han gør i dag.

Annonce

Tilfreds direktør

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Limpopo Travels direktør og medejer, Claus Moltrup, men i pressemeddelelsen glæder han sig over, at der er kommet friske kræfter til.

- Vi er meget glade for, at vi har fået Mark ind i ejerkredsen. Han er en person, der brænder for jagt, natur og vildpleje og samtidig har en god baggrund via sin uddannelse på Copenhagen Business School, siger han ifølge meddelelsen, hvor han også bemærker, at den nye ejer af åben og imødekommende.

- Og så vi er naturligvis glade for at have fået et ungt menneske ind i ejerkredsen, og samtidig glædes vi i bestyrelsen over, at Marks far, Jesper Andreasen, frem over deltager i bestyrelsesarbejdet, siger Claus Moltrup.

Selskabet blev stiftet af Jan Krossteig i 1974 og arrangerer ikke bare jagtrejser, men også fotosafarier og fiskerejser under varemærkerne Diana Jagtrejser, Atlantik/Diana Fiskerejser og Safari Eksperten.

Mark Longhi Andreasen ønsker ikke at fortælle, hvor mange penge han har skudt ind, men han oplyser, at han nu ejer lige under 25 procent af selskabet.

I ejerkredsen er også Jan Krossteig, Skårup, Tina Jeppesen, Svendborg, selskabet Bertelsen og Plum, Assens, samt altså Claus Moltrup, Langeskov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce