Annonce
Navne

25-års jubilæum hos Ardo A/S

Jubilæum: Økonomimedarbejder Mette Aasgaard, Vedbendvænget 15 i Nyborg, kan torsdag den 22. april fejre sit 25-års jubilæum hos Ardo A/S i Nyborg.

Mette startede oprindeligt som medarbejder i Ardos pakkeri den 22. april 1996. I forbindelse med at pakkeriet i 2012 lukkede ned i Nyborg for at flytte til Ardos fabrik på Falster, blev hun den 1. august 2012 ansat som kontorelev med speciale i administration. Efter endt uddannelse fik hun job i økonomiafdelingen, hvor hun været siden.

Mettes arbejdsopgaver består i dag af opfølgning på og pleje af firmaets debitorer. Sammen med registrering af indbetalinger fra firmaets debitorer følger hun også op på de øvrige likvide konti. Derudover arbejder Mette også med udtrækning af data til brug for produktionsopfølgning.

Annonce

Mette blev ansat under det daværende Danisco Foods. Virksomheden blev i 2000 opkøbt af den belgiske dybfrost- og grøntsagsproducent Ardo.

Mette er en god og meget værdsat kollega, som altid er positiv og har meget let til smil. Hun går positivt og nysgerrigt til arbejdsopgaverne og er aldrig bange for at kaste sig ud i nye opgaver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Nu er opgravningen af minkene i gang

Faaborg-Midtfyn

Går imod andre praktiserende læger: Faaborg-læge vil gerne vaccinere med skrottede vacciner - hvis myndigheder siger ok

Annonce