Annonce
Svendborg

23 computere stjålet: Stort kup på erhvervsskole i Svendborg

Bliver du tilbudt en computer af mærket HP, hører politiet gerne om det. Der er nemlig blev stjålet ikke færre end 23 af slagsen fra Svendborg Erhvervsskole og Gymnasier. Foto: Michael Bager
Annonce

Svendborg: Får du tilbudt en computer, så vær på vagt.

Sådan lyder budskabet fra Rasmus Tyllesen, der er politikommissær ved Fyns Politi, efter at ordensmagten har fået en anmeldelse fra Svendborg Erhvervsskole og Gymnasier på Porthusvej i Svendborg.

I tidsrummet fra tirsdag eftermiddag til onsdag morgen har ukendte brækket et vindue til et klasselokale op med et koben, og væk er ikke bare en mængde ikke nærmere beskrevet værktøj, men også 23 computere.

De er af mærket HP Probook 650, og ifølge Rasmus Tyllesen har politiets teknikere forsøgt at sikre noget dna-aftørring på gerningsstedet.

Håbet er, at det kan pege i retning af gerningsmændene, men offentligheden har bestemt også mulighed for at bidrage til opklaringen.

- Det er de færreste, der kan bruge 23 computere selv, så det er nærliggende, at nogen vil forsøge at afsætte dem. Så hvis man får dem tilbudt eller ser dem sat til salg, hører vi meget gerne om det, siger Rasmus Tyllesen. (finn)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Langeland For abonnenter

Børns Vilkår: Langelandske børn bliver brikker, de voksne flytter rundt med

Svendborg For abonnenter

Tåsinge-brugs drukner i pakkepost: - Det går selvfølgelig ud over Svendborgs specialbutikker

Svendborg

Fredagens sydfynske coronatal: Smitten daler fortsat i Svendborg

Annonce