Annonce
GOG

2019 er væk: GOG-profil opereret i knæet

Frederik Bo Andersen - her i aktion mod svenske IFK Kristianstad i Odense i Champions League - blev onsdag opereret i højre knæ. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Det store fløjtalent, 20-årige Frederik Bo Andersen, fik onsdag fjernet en del af menisken i højre knæ. Andersen er tidligst tilbage til februar - efter ligapausen på grund af EM-slutrunden.
Annonce

Håndbold: GOG er svækket i resten af 2019.

Onsdag blev 20-årige Frederik Bo Andersen - markant højre fløj - således opereret i sit højre knæ, hvor han fik fjernet noget af menisken. Og lige nu er det uafklaret, om der skal ske mere, som fløjen tilføjede over for Sport Fyn efter operationen uden at ville uddybe den bemærkning nærmere.

- Som udgangspunkt betyder det, at jeg i hvert fald skal holde pause i fra fire til seks uger. Jeg håber, jeg er klar til anden halvdel af sæsonen (med start til februar efter EM-slutrunden, red.), tilføjede Frederik Bo Andersen, der ikke var med sine holdkammerater i spillerbussen til holdets møde onsdag aften med TTH i Holstebro men i stedet lå hjemme med højre ben i vejret.

Fløjen har kæmpet med knæproblemet siden februar, hvor han i en kamp i Polen i EHF Cuppen mod Pulawy slog knæet, der efterfølgende hævede op.

- Jeg er selvfølgelig ked af det for holdet og på egne vegne midt i en travl periode. Men nu, hvor jeg også slås med en fiberskade, er tidspunktet for at få styr på det knæ nok det rigtige, konstaterede Frederik Bo Andersen.

GOG har også islandske Odinn Thor Rikhardsson på højre fløj, men Frederik Bo Andersen har specielt defensivt vist store kvaliteter, og han var blandt andet savnet i søndagens kamp mod russiske Medvedi i Champions League, hvor GOG tabte med otte mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce