Annonce
Svendborg

2019 blev et rekordår for Naturama

Det er også blevet jul blandt dyrene på Naturama, som har givet sig selv en publikumsrekord i julegave. PR-foto
105.000 har i 2019 besøgt det zoologiske museum, og det fejres med halv pris på billetten mellem jul og nytår.
Annonce

Svendborg: 2019 har været hæsblæsende for Naturama, der har oplevet et rekordstort antal gæster. Med 105.000 besøgende har det zoologiske museum således rundet en magisk grænse, der langt overstiger den hidtidige besøgsrekord på 78.000 gæster tilbage i 2012. - Alt det, vi gør, handler om at sætte naturen på dagsordenen. Og denne sæson har understreget, at det kan vi gøre på rigtig mange måder. For rigtig mange mennesker. Med dinosaurerne giver det måske lidt sig selv. Alle vores gæster har nydt de flotte skeletter og 75 millioner år gamle historier om kæmperne i særudstillingen "Dinosaurfamilier", siger Mette Thybo, direktør på Naturama, i en pressemeddelelse.

Men også særudstillingen "Naturens Juveler", hvor guldsmede har fortolket dyr i deres smykkekunst, har bidraget til fremgangen.

- Naturens Juveler” har tiltrukket et nyt, smykkeinteresseret publikum, som har oplevet naturen på en helt ny måde. Det er i hvert fald sådan, vi "hører det i krogene", fortæller direktøren.

Annonce

Tema om Grønland

Her i julemåneden har Naturama programsat en række juleaktiviteter. Der er juleudstilling, og der er tema om Grønland med grønlandske slædehunde og fortællinger om udgravninger af dinosaurfund i Grønland. Man kan høre om, hvordan de holder jul hos Siriuspatruljen og opleve den ”levende” dino, som stadig huserer på museet.

Som noget nyt holder Naturama åbent hele december måned til og med den 30. december for rigtigt at følge julen og året til døren. - Mellem jul og nytår fejrer vi det flotte besøgstal i 2019 med at have entre til halv pris, og årskortholdere må invitere en ekstra gæst med helt gratis. Her vil det så være sidste chance for at se både dinosaurudstillingen og den fantastiske smykkeudstilling, som vi begge vil komme til at savne.

- Men næste sæson byder på to nye særudstillinger, så der bliver også noget at glæde sig til i 2020, lover Mette Thybo til slut i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Sport

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Lokal redekoordinator om død havørne-familie: - Det er så meningsløst

Svendborg

Forening frygter forgiftning: Tre døde havørne fundet på Tåsinge

Svendborg For abonnenter

Fire døde havørne på Tåsinge: Mulige forgiftninger undrer eksperter

Annonce