Annonce
Fyn

2. divisions-fodbold fortsætter for de fynske hold

Middelfart og Dalum fortsætter med turneringen frem til vinterpausen i 2. division for mænd. Her er Middelfarts Lasse Thomsen i blåt i clinch med Dalums Kasper Søby Mikkelsen og August Nielsen. Foto. Birgitte Carol heiberg
Lokalopgørene Næsby-Dalum og Otterup HK-HC Odense er reddet .
Annonce

Fodbold: De ånder lettet op i Middelfart, Dalum, Svendborg-Oure og Næsby.

2. division og Sydbank Pokalen kan afvikles som normalt trods myndighedernes nye restriktioner, meddeler Divisionsforeningen.

Regeringen sænkede i fredags forsamlingsforbuddet til ti personer, men det får ikke indflydelse på afviklingen af 2. division og Sydbank Pokalen, hvor OB er eneste fynske hold og har en snarlig udekamp mod DS-holdet Ballerup/Skovlunde den 11. november

Det har Divisionsforeningen fået bekræftet i Sundheds- og Ældreministeriets udsendte bekendtgørelse.

Forsamlingsforbuddet gælder således ikke for arbejdspladser, og da 2. divisionsklubberne er arbejdspladser med lønnet personale, kan de altså fortsætte turneringen, hedder det.

Sydbank Pokalen er desuden en professionel turnering på øverste niveau, og derfor rammes den heller ikke af restriktionerne, selvom der er hold under 2. division med i turneringen.

Derfor kan lørdagens 2. divisionskampe afvikles og de er med fynske deltagelse Næsby-Dalum, Brabrand-SfB-Oure og søndag Thisted-Middelfart.

Annonce

1. division går fri i håndbold

1. divisionshåndbolden bliver heller ikke ramt af forsamlingsforbuddet.

Derfor afvikles lokalbraget Otterup-HC Odense på lørdag kl. 16 og SUS Nyborg, DHG og Gudme HK kan spille videre i hvert fald de næste fire uger.

- Vi fortsætter, men det bliver uden aktiviteter på det kommercielle område, der kommer ingen udetilskuere, men der må stadig være 500 mennesker i hallen, der bliver ingen busture til udekampe og ingen VIP-spisning og så videre, siger bestyrelsesformand Mark Jespersen fra HC Odense.

Til gengæld skal tilskuere og alle andre bære mundbind, når de bevæger sig rundt i hallerne. Spillerne og trænerne skal selvfølgelig ikke have det på under aktivitet og tilskuerne kan tage dem af, når de sidder på deres pladser.

HC Odense vil have mundbind klar til de tilskuere, der har glemt at tage dem med.

Alle rækker fra og med Danmarksserien i fodbold og nedefter indstilles indtil videre og det samme gælder fra og med 2. division i håndbold.

For begge sportsgrene gælder, at fra U21 og nedefter fortsætter turneringerne.

Det er endnu uklart, om kvindernes oprykningsspil til ligaen i fodbold fortsætter. Her er Odense Q ved at rykke op, mens Næsby ikke når det.

Endnu er det ikke afklaret, hvordan turneringerne i 2. og 3. division håndbold og nedefter skal færdigspilles frem til sommer og det samme gælder for fodboldens Danmarksserier og nedefter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

GOG er på corona-standby resten af ugen

Svendborg For abonnenter

Birtha og Sanne flyttede med arbejdet til Udkantsdanmark: - Heldigvis var det Svendborg og ikke Hjørring

Annonce