Annonce
Svendborg For abonnenter

19-årigs forklaring i sag om sexvideo: - Det var jo ikke for at skade nogen

Om en uge falder der dom mod tre af de fire sigtede i videosagen, hvor Kristine Frost blev udsat for blufærdighedskrænkelse. Foto: Katrine Becher Damkjær
  • Selvom tre 19-årige tilstod i fællesskab at være skyld i produktion og deling af en sexvideo med Kristine Frost og hendes ven, er der forskel på grovheden af deres forbrydelser. Anklageren talte for tre måneders betinget fængsel og samfundstjeneste, mens forsvareren højest kunne gå med til det halve og uden samfundstjeneste.
  • Nu venter alle på dommene, der afsiges om en uge.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: Stolte af vores plejecentre

Læserbrev: I Venstre er vi stolte over vores plejecentre i Svendborg Kommune. Social og Sundhedsudvalget har på to dage besøgt 12 af kommunens forskellige plejecentre. Der skal udbygges med 40 plejecenter-pladser de næste år, fordi der bliver flere ældre. Vi har talt med mange beboere og set deres lejligheder. Vores plejecentre er meget forskellige, og hvert sted har sin charme. Vi har ikke mødt en eneste, som ikke var tilfreds med det sted, de bor, når vi spurgte beboerne. Vi har mødt og hørt om de frivillige, som hver dag hjælper med at skabe liv og gode aktiviteter. Til de frivillige vil vi gerne sige tak. Vi vil takke de ansatte, som dygtigt og smilende gør en forskel for vores beboere på plejecentrene. Vi har mødt ledere og bestyrelser, som har givet gode ideer til, hvor og hvordan man kan udvide på de eksisterende plejecentre. Vi har oplevet det som en styrke, at der er et geografisk bredt tilbud i vores ældretilbud. Både så man kan forblive i sit lokalområde, når man får behov for en ældrebolig, men også så man kan flytte tættere på sine pårørende, alt efter hvor de bor. Vi mener, et plejecenter er et samlingspunkt for lokalområdet. Beboerne kan samles om bankospil, koncerter og mange andre aktiviteter. Det giver liv og tryghed til det gode liv. Vi så ældre medborgere, som desværre var meget svækkede, men de var ikke alene, og der var hjertevarme omkring dem. Vi gik hjem med en masse gode indtryk og gode ideer, vi kan arbejde videre med.

Svendborg For abonnenter

Styrelse retter kritik mod Oure Friskole: Nuværende leder og bestyrelsesformand skulle have gjort noget

Annonce