Annonce
Langeland

17-årig efterlyst i voldssag: Politiet vil have fat i mand fra Rudkøbing

Fyns Politi har en tredje mand inde i billedet i forbindelse med det grove overfald få dage før nytår. Arkivfoto: Michael Bager
To personer varetægtsfængslet - politiet vil have fat i en tredje

RUDKØBING: Fyns Politi efterlyser nu en tredje mand, som er mistænkt i sagen om grov vold mod og ulovlig tvang over for en 17-årig ung mand på H.C. Ørstedsvej i Rudkøbing den 29. december.

Det drejer sig om den 18-årige Valton Vragolli, Rudkøbing, som er mistænkt i sagen.

Ifølge politiet blev der blandt andet brugt en totenschläger og en strømpistol. To personer på henholdsvis 21 og 17 år blev ved et lukket grundlovsforhør i Retten i Svendborg 16. januar varetægtsfængslet i sagen.

Der har derfor intet været fremme om et muligt motiv i sagen.

Valton Vragolli beskrives som ca. 170-175 cm høj, spinkel af bygning samt brune øjne. Valton Vragolli vurderes ikke at være farlig for offentligheden, men alligevel bør man ikke tage kontakt til ham, hvis man møder ham. Man skal i stedet ringe til politiet, og det gælder også, såfremt man har oplysninger til sagen. Fyns Politi træffes på tlf. 114.

Valton Vragolli er nu også efterlyst internt i samtlige politikredse herhjemme. Der er ikke umiddelbart flere inde i billedet i forbindelse med denne sag, siger lederen af voldsafdelingen ved Fyns Politi, Jesper Bæk. /milo

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce