Annonce
Ærø

14-16 nye seniorboliger på vej i Marstal: - Vi har sovet med skoene på, så vi er klar

Lars Jørgen Andersen, forretningsfører for Det Ærøske Boligselskab, glæder sig over, at man nu kan komme i gang med byggeriet af nye seniorboliger i Marstal. Arkivfoto: Jonathan Møller Nielsen
Med 2,1 millioner kroner fra det kommunale budget er Det Ærøske Boligselskab nu klar til at bygge 14-16 nye seniorboliger i Marstal. Der er informationsmøde tirsdag den 5. november om de kommende boliger.

Marstal: Da Ærøs kommunalpolitikere for nylig afsatte 2,1 millioner kroner i det kommunale budget til nye seniorboliger i Marstal, vakte det glæde i Det Ærøske Boligselskab (DÆB), som skal stå for at bygge de nye boliger.

- Det er vi da glade for. Og vi vil hurtigst muligt se at få dem brugt. Det er vores fornemste opgave. Vi har sovet med skoene på, så vi er klar, siger forretningsfører Lars Jørgen Andersen.

Med de 2,1 millioner kroner, som skal sikre grundkapitalen til de nye boliger, er DÆB nu klar til at bygge 14-16 nye seniorboliger, som boligselskabet allerede har inviteret til informationsmøde, og her vil man blandt andet komme ind på mulige placeringer. Men selv om Lars Jørgen Andersen har nogle favoritter, vil han ikke ud med dem endnu, for der skal forhandles om prisen, inden man kan købe en grund.

Men ellers kan det gå relativt hurtigt, forventer han.

- Vi skal ud over stepperne hurtigst muligt. Det er ikke raketteknologi, så det tager ikke så lang tid som at bygge en elfærge, siger han og regner med, at man kan gå i jorden i foråret 2020, og at byggeriet derefter vil tage et lille års tid.

Informationsmødet om de kommende seniorboliger afholdes tirsdag den 5. november 2019 klokken 15.30 i dagcenteret på Marstal Ældrecenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ærø For abonnenter

Værftsdirektør ser store muligheder i elfærgen: - Hvem fanden vil ikke investere i det?

Annonce