Annonce
Svendborg

13 gik i fælden: Bilister bliver ved med at køre den forkerte vej i rundkørslen ved 5. Maj Plads

Politiet har nu skrevet 27 bøder til bilister, som kører den forkerte vej i rundkørslen ved 5. Maj Plads. Arkivfoto: Andrea Bisgaard

Svendborg: Politiet havde mandag igen bødeblokken fremme ved rundkørslen ved 5. Maj Plads.

Ikke færre en 13 bilister blev i løbet af små to timer snuppet i at køre imod kørselsretningen i rundkørslen, fortæller Rasmus Tyllesen, der er politikommissær ved Fyns Politi i Svendborg.

- Vi var der ad to omgange - først omkring middag og så igen klokken 16 - og der blev skrevet 13 sager. Det er mange i betragtning af, at vi var der i relativt kort tid, siger han.

Annonce

Grunden til, at bilisterne vælger at snuppe en "smutvej" i rundkørslen, er, at kommunen er i gang med at lave vejarbejde i rundkørslen, som derfor er delvist lukket.

Samme problem fik i weekenden politiet til at skrive 14 bøder. Kører man imod kørselsretningen, vanker der en bøde på 2000 kroner og et klip i kortet.

- Det er rigtig farligt for cyklister, fodgængere og dem, der arbejder i rundkørslen, når der pludselig kommer en bil kørende i den forkerte retning. Så selvom det er træls, at man er nødt til at køre en omvej, så er det altså sådan, det er, siger Rasmus Tyllesen, som oplyser, at vejarbejdet fortsætter de næste tre uger./anbi

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Klar til at finde den store kædesav frem: Venstre vil fjerne øverste etage fra Rubberton-byggeri

Annonce