Annonce
Svendborg

110 elever får virtuel undervisning og knap 30 er gået i selvisolation: Covid-19-tilfælde i 10. klassecenteret på Nymarkskolen

Onsdag er omkring 30 elever fra 10. klassecenteret på Nymarkskolen gået i selvisolation, efter en pige er blevet konstateret smittet med covid-19. Foto: THOMAS KIENZLE / AFP
Annonce

Svendborg: Onsdag morgen sendte Nymarkskolen omkring 110 elever fra 10. klassecenteret hjem til virtuel undervisning efter et positivt coronatilfælde.

Den smittede elev havde været i skole både i fredags og mandags, efter den formodede smittekontakt. Det oplyser skolelederen på Nymarkskolen Birgit Villebro.

- Det er gået lidt for stærkt, og derfor har vi af forsigtighedsprincip valgt at sætte alle elever fra pigens klasse, samt pigens valgfagshold, i selvisolation, siger skolelederen og fortæller, at det drejer sig om knap 30 elever.

- Derudover har vi valgt at tilbyde virtuel undervisning for samtlige 110 elever i 10. klassecenteret, da det alligevel falder sammen med terminsprøverne, torsdag og fredag, uddyber hun.

Ifølge sundhedsmyndighedernes anbefalinger skal alle eleverne testes af to omgange med mellemrum, men den fysiske undervisning må genoptages efter første negativ-svar.

Derfor håber skolen igen at kunne byde fysisk velkommen til de ældste elever på mandag, efter alle forhåbentligt har fået et negativt testsvar i løbet af weekenden, oplyser skolelederen. /Sotla

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

OB's Jens Jakob Thomasen er færdig for i år

Annonce