Annonce
Bagsiden

10 film for cigarhunden

Indsendt af Henrik Solmer, Svendborg.
Læserne bobler videre - men vi har stadig over 100 film i bunken
Annonce

Oprydning: Tak fordi I hygger jer med at skrive talebobler til jeres dyrebilleder. Vi sender jo en lykkepose med 10 meget forskellige dvd-film for hvert forslag, der bliver tryk på Bagsiden.

Indsendt af Jette Frederiksen, Korup.

I dag er der film til Jette Frederiksen, Korup, for at sætte ord på, hvad ens hund egentlig tænker, når den står der med sit bideben bag den låste låge.

Annonce

Kaninkvaler

Henrik Solmer, Svendborg, har sat ord på et andet dyrs tanker:

- Klokken fem om morgenen lå en helt fremmed kat og sov på vores havebord, så jeg måtte fotografere den gennem stuevinduet. En time efter vågnede den og forsvandt, skriver han.

Det inspirerede Henrik Solmer til at tænke tøjkaninens tanker højt. Og derfor får han nu også 10 dvd'er af virkelig svingende karakter fra den store gemmekasse med ubrugte præmier, der skal tømmes i forbindelse med en større flytning her i Mediehuset.

Annonce

Sådan gør du

Vil du også vinde 10 helt tilfældige dvd-film? Find dit bedste dyrebillede, skriv en tale- eller tænkeboble og mail tekst og billede til: Bagsiden@fyens.dk.

Du skal ikke tegne taleboblen på billedet, den skal vi nok lave ud fra din tekst. Alle boblerier, der bringes på Bagsiden, honoreres med en lykkepose med 10 dvd-film.

Vi har over 100 film tilbage i kassen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Ingen pladsbillet, intet mundbind? DSB kan intet gøre

Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Annonce