Annoncørbetalt indhold

10 fantastiske oplevelser i Fort Myers og Sanibel

Solskinsstaten Florida er stedet hvor amerikanerne selv tager ned for at tanke op på varme og god mad, men mange turister bliver i Miami og Fort Lauderdale. Vestkysten er dog helt oplagt for dem der også ønsker at opleve 'det gamle Florida', med alt hvad området omkring Fort Myers og Sanibel indeholder af mangroveskove, tropiske sandstrande og laid back sydstatsstemning.

Her er 10 unikke oplevelser som du ikke må snyde dig selv for i området:

1: Ø-hop i Floridas fascinerende skærgård

Langs hele Floridas vestkyst omkring The Beaches of Fort Myers and Sanibel ligger der hundredevis af småøer, der hver især er unikke. Nogle af dem er beboede, andre er overladt til naturen og de vilde dyr, og det gør et ø-hop med guide iblandt dem rigtig spændende. Tag en båd ind igennem deltaet af mangrove og nå frem til hvide sandstrande flankerede af hyggelige barer og små boliger.

Annonce

2: Frugternes paradis på Pine Island

Nord for Sanibel og Captiva Islands ligger Pine Island og bugter sig, og her kan man opleve det livlige Pine Island Tropical Fruit Market. Florida har et frodigt klima, der får alskens frugter til at vokse her, heriblandt de sjældne som den lyserøde dragefrugt og tamarind-bælgfrugten. Her kan man alt efter sæson mæske sig i søde abrikoser, mango, stjernefrugter og papaya, og slukke tørsten i en kold drik lavet på knuste sukkerrør.

Den perfekte gave med hjem findes i boden Pine Island Tropicals, hvor ejerne Donna og Garry Schneider sælger deres egne tropiske marmelader.

http://www.pineislandtropicalsnursery.com/

Annonce

3: Fiskerstemning og dollarsedler hos Cabbage Key Inn

I sundet ved Pine Island ligger øen Cabbage Key. Her kan man spadsere ad fine stier rundt i naturen, og aflægge et besøg på restauranten Cabbage Key Inn, hvis vægge er dækket af dollarsedler til en samlet værdi af 10.000 US dollars. Hver seddel er forsynet med et navn, og traditionen stammer fra dengang, fiskerne brugte stedet til at spise og overnatte, når de var på havet i flere dage. De betalte forud for næste besøg og overnatning, i det tilfælde at fangsten skulle slå fejl, og traditionen fortsætter i dag, hvor man også som besøgende kan tilføje en signeret dollarseddel til samlingen.

www.cabbagekey.com/

Annonce

4: Se solen hæve og sænke sig over den Mexicanske Golf

Både solopgangene og solnedgangene er helt spektakulære i området omkring Fort Myers. Oplev solopgangen på Fort Myers Beach, og se den runde skive drukne sig i den Mexicanske Golf fra øen Captiva, hvorfra sceneriet er så betagende, at mange tager deres egne klapstole og drinks med ned på stranden for at opleve solnedgangen.

Annonce

5: Vilde dyr og mangrove hos 'Ding' Darling Wildlife Refuge

På øen Sanibel breder der sig et over 5000 hektar stort naturområde, der kan bryste sig af at være USA's største mangrove-økosystem. Her kan du både udforske stedet i bil, på cykel eller i kajak, hvorfra der kan snorkles og dykkes med søkøer. Oplev også Floridas store bestand af alligatorer, samt de over 200 beskyttede fuglearter.

www.dingdarlingsociety.org

Annonce

6: Sejl i kølvandet på indianerne

Inden den hvide mand kom til Amerika boede der Calusa-indianerne omkring Fort Myers, og de færdedes i båd når de skulle igennem mangrove-deltaet. Idag kan man ad The Great Calusa Blueway padle i indianernes fodspor i enten kano eller kajak, hvor en tur på 190 mil fører dig ad den gamle sejlrute.

https://www.fortmyers-sanibel.com/calusablueway

Annonce

7: Fiskeri i verdensklasse

Amber jacks, barracudaer, hajer og alskens store rovfisk. Vandet omkring Florida er eminent at fiske i, og der kan trækkes virkelig store eksemplarer i land af især tarponer. Prøv selv lykken ved sydspidsen af Boca Grande, hvor Boca Grande Pass anses som verdens bedste sted at fiske tarponer, og hvor der hvert år afholdes en stor fiskekonkurrence.

https://www.fortmyers-sanibel.com/discover/on-water/fishing

Annonce

8: Fords og Edisons vinterrefugier

Inde i Fort Myers ligger de to huse opad hinanden, som henholdsvis Henry Ford og Thomas Edison boede i, når vinteren blev lidt for sur nordpå. De to herrer var gode venner, og husene kan i dag beundres udefra og et værksted besøges, hvor man kan lære om Fords og Edisons opfindelser. Glem heller ikke at spadsere i den smukke have, der endnu er fuld af planter som vidner om Fords og Edisons research udi botanik og fødevarer. I nærheden ligger der desuden et spændende museum om områdets første beboere, indianerne.

www.edisonfordwinterestates.org

Annonce

9: Himmelsk seafood og pizza med alligator

Det klare vand og de lune temperaturer gør vandet omkring Fort Myers til det perfekte sted at spise muslinger, østers, hummer og krabber. Både langs Fort Myers Beach, på Sanibel og på Captiva Island findes der skønne skaldyrsrestauranter, og er du modig bør du også smage alligator og python – det kan du ovenpå pizzaen hos Evan i Fort Myers.

http://www.evansneighborhoodpizza.com

10: Dyreparadiset i The Everglades

Syd for Fort Myers strækker den smukke kystlinje sig forbi Bonita Springs, hvor det er oplagt at dase i sandet, men fortsæt også til The Everglades National Park på Floridas sydspids, hvor 1.5 mio. hektar mangroveskov og vådområder beskytter sjældne krokodille-arter og den lokale panter.

https://www.nps.gov/ever

Du kan få meget mere at vide om at rejse til Floridas vestkyst ved at kontakte Check Point Travel.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.