Annonce
Svendborg

Ærøxpressen vinder Den Sydfynske Initiativpris

Årets initiativpris uddeles søndag eftermiddag på Ollerup Gymnastikhøjskole. Vinderen blev Ærøxpressen. Foto: Katrine Becher Damkjær
Færgeselskabet fra Ærø lod sig kåre som årets vinder af Den Sydfynske Initiativpris, der blev uddelt søndag eftermiddag.

Ollerup/Ærø: Det blev færgeselskabet Ærøxpressen, der løb med Den Sydfynske Initiativpris 2020, som blev uddelt søndag eftermiddag på Gymnastikhøjskolen i Ollerup.

Juryen for initiativprisen havde blandt andet bedømt de nominerede projekter ud fra holdbarhed, nytænkning og samfundsrelevans, og her scorede den endelige vinder altså højest, meddelte juryformand Uffe Strandby i sin tale.

- Det var et tæt løb, men til sidst var der trods alt en forskel, og vi synes, at der er tale om et helt særligt initiativ, lød det fra Uffe Strandby.

Ærøxpressen, der var nomineret for anden gang på fire på, vandt prisen foran Strynø Bosætningsgruppe, Købmanden i Lundeborg, Langelands Mobil- og Bredbåndsforening, Vildmandsforeningen Svendborg og Josefine Ottesen, der står bag Svendborg Forsamlingshus, som alle også var nomineret.

Med prisen følger 30.000 kroner, og dem kan Ærøxpressens bestyrelse sagtens bruge, afslørede formand Christian Holm.

- De skal bruges til at forbedre passageroplevelsen, siger han.

Læs mere om prisfesten på faa.dk søndag aften og i Fyns Amts Avis mandag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Beboere på småøerne får en forlomme i vaccinationskøen

Annonce