Annonce
Ærø For abonnenter

Ærøsk enegang om landevejskroner: Borgmester vil have støtte til grønne færger

Ærøs elfærge er den eneste af de fire økommuners samlede færgepark, der er 100 procent emissionsfri. Arkivfoto: Søren Stidsholt
Vejen til 100 procent indførelse af landevejsprincippet går over grønne færger. Sådan lyder i hvert fald et forslag fra borgmester Ole Wej Petersen (S) og Ærø Turist og Erhverv. Forslaget skal både sikre billigere færgebilletter og grøn omstilling. Men det er ikke et forslag, der tages imod med kyshånd fra Ærøs sædvanlige allierede i kampen om kronerne.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: En dag i april

Læserbrev

Debat: Fortælling om det evindelige drikkeri af Riga udstiller det marstalske samfund

Læserbrev: Fyns Amts Avis beretter naturligvis løbende i sædvanligvis udmærkede artikler om livets gang og om små og lidt større begivenheder i Marstal og nærmeste omegn. Og det er fint og tak for det. Men et gennemgående træk er, uanset om det drejer sig om den genopstandne ”motorfabrik”, søfartsmuseet (i særdeleshed), navigationsskolen, Bonavista, de småborgerlige og deres sangforening, ja endda kirkelige ”handlinger”, historien om en fraflyttende præst og så videre og så videre, at artiklerne stort set altid med usvigelig sikkerhed "krydres" med fortællingen om eller et link til det evindelige drikkeri af Riga, der vist nok altid indtages i kombination med brændevin. Jeg har ingen sikker formodning om, at drikfældighed og alkoholen og dens ulyksaligheder generelt skulle være et særligt problem på lige nøjagtigt de kanter, men Fyns Amts Avis-artiklerne efterlader i hvert fald en vis antydning. Og det er formentlig ganske ubegrundet. Vi skal helt sikkert lægge mærke til, at det stort set altid er den samme begrænsede personkreds, der på en eller anden måde er involveret. Så artiklerne i Fyns Amts Avis er måske på dette punkt i et vist omfang med til helt ubegrundet at udstille og generalisere det marstalske samfund i sin helhed. Og det synes jeg Fyns Amts Avis' Ærø-redaktion fremover bør være opmærksom på i forbindelse med dækningen af Marstal-begivenheder!

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Takker politiet: Gydas skizofrene søn truede hende med samuraisværd og barrikaderede sig i huset

Annonce