Annonce
Ærø

Ærøs udkanter henlægges i mørke...

Bent Erik Krøyer, Enhedslisten, Ærø
Annonce

Læserbrev: Ærø Kommune er atter ude med sparekniven, og det til trods for, at vi har flere midler, end vi plejer. Seneste forslag er nedlæggelse af vejbelysningen på flere strækninger i yderområderne af øen.


Er det bilisterne i kommunalbestyrelsen, som på den måde vil besværliggøre transportforholdene for borgerne i øens udkant?

Bent Erik Krøyer, Enhedslisten, Ærø


Og det med begrundelse i, at her bor der ikke mange mennesker. Der er blandt andet tale om vejstrækninger mellem Søby-Haven, Leby Markvej, Tværbymark, vejen neden om Trousløkke, Øverste og Nederste Midtmarksvej, Egehovedvej ved campingpladsen i Marstal, Marstals/Ommelsvejen og Kleven Havn i Ommel samt den sidste bid af Vråvejen.

I alt vil kommunen kunne spare sølle 24.000 om året.

Hvem har dog fundet på det? Er det bilisterne i kommunalbestyrelsen, som på den måde vil besværliggøre transportforholdene for borgerne i øens udkant? Hensynsløst og tankeløst.

Vejbelysningen skaber sikre trafikforhold og skaber tryghed, særligt for de bløde trafikanter.

Enhedslisten på Ærø henstiller til kommunalbestyrelsesmedlemmerne, at de opgiver denne absurde tanke og i stedet bruger energi på at skabe bedre trafikforhold for alle, særligt de bløde trafikanter - de cyklende og gående.

Hvis Teknik, miljø og havneudvalget på mødet 19. november fastholder forslaget, bør det i det mindste sendes i høring hos de berørte beboere og de etablerede lokalråd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce