Annonce
Ærø

Ærøs eneste diskotek åbner: - Vi er som køer, der skal på græs

Nick Brammer og de ansatte på Miss Sophy glæder sig til at kunne slå dørene op igen. Foto: Cecilie Damgaard Boeriths
Natklubber må åbne fra 1. september, lyder det i den genåbningsaftale, der blev indgået 10. juni. Beslutningen kommer de festglade ærøboer til gode, for natklubben Miss Sophy i Marstal er nemlig klar til at slå dørene op igen.

Marstal: Når kalenderen siger 1. september, bliver det igen muligt for Ærøs natteravne at komme ud og slå sig løs i byen, for natklubben Miss Sophy i Marstal kan efter over et års nedlukning endelig byde velkommen igen. Det sker efter, at en ny genåbningsaftale blev indgået den 10. juni.

- Vi har savnet alle de festglade unge mennesker, og mit personale står jo som køer, der skal på græs for første gang. De er så klar til at komme i gang igen. Havde de sagt, at vi måtte åbne på fredag, havde vi gjort det, siger Nick Brammer, ejer af Miss Sophy.

Selvom natklubejeren og de ansatte glæder sig over nyheden, vil de først rigtig tro på det, når de rent faktisk står med et fyldt dansegulv.

Annonce

- Vi har valgt at stikke en finger i jorden og se, om det rent faktisk bliver 1. september. Der er ikke kun lyspunkter, når man hører, hvordan det er gået i resten af Europa, når de har åbnet landene op, men hvis vi får lov at åbne, åbner vi selvfølgelig, siger Nick Brammer.

Klub i nye klæder

Natklubben har haft lukket siden starten af marts 2020 og valgte endda frivilligt at lukke ned en uge førend nødvendigt.

- Der skulle ikke komme noget fra os rent smittemæssigt, siger Nick Brammer.


Vi har savnet alle de festglade unge mennesker, og mit personale står jo som køer, der skal på græs for første gang. De er så klar til at komme i gang igen. Havde de sagt, at vi måtte åbne på fredag, havde vi gjort det.

Nick Brammer, ejer af Miss Sophy


Hos Miss Sophy har de udnyttet tiden til at få ordnet de ting, som ikke er mulige at nå fra weekend til weekend. Det betyder, at natklubben har fået den helt store tur med nymalet facade og friske gulvtæpper.

- Vi har haft rig mulighed for at investere nogle penge i bygningen, så den er klar og imødekommende igen, når vi åbner op. Det eneste, vi mangler, er at få fyldt frisk øl og sodavand på lageret, så er vi køreklar, lyder det fra natklubejeren.

Når diskotekerne åbner op igen, skal gæsterne fremvise coronapas, men Nick Brammer er bekymret for, om det er nok til at undgå smitte.

- Den eneste tanke, jeg står tilbage med, er, hvad nu hvis ikke alle er vaccineret, og der stadig er smitte i omløb, så står vi og får det pustet lige i hovedet. Så ved jeg godt, at vi skal tjekke coronapas, hvilket er fint, men det bliver jo noget mere besværligt,  siger Nick Brammer.

Annonce
Ærø For abonnenter

Succes i Borgnæs: Skurvogn omdannet til cafe

Danmark

Mandagens coronatal: 785 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Stor manøvre i sydfynsk bilbranche: C.A. Larsen overtager Citroën og Opel

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Kristian vil have lovlige gaderæs: - Det er en sport, der bør ligestilles med fodbold og håndbold

Svendborg

Sort Audi stjålet i Hesselager: Politiet har en mistænkt i kikkerten

Svendborg

Narkosalg, afpresning og vold: To svendborgensere fængslet

Debat For abonnenter

Fyns Amts Avis mener: Coronasplittelsen må ikke slå rødder

Fyn For abonnenter

Link til artikel med opdaterede corona-tal fra din kommune

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Ærø

Røde Kors klar med kæmpe bogmarked

Ærø For abonnenter

20 timer i røg og damp: Michael måtte bore sig vej ind i boksen, da håndtaget faldt af

Sport

Mens du sov: Danmark får ny medalje og Norge satte verdensrekord

Ærø

Gratis færger alle dage med Ærøfærgerne

Erhverv For abonnenter

Brugsforening standser blødning med omstridt butikslukning: - Det var mit lille barn

Svendborg

Giant Steps klar med sæsonens første koncert

Annonce