Annonce
Øhavet

Ærø Whisky får pris for ombygning fra vaskehus til whiskyhus

John Moloney, Christina Kjerulff og Michael Nielsen (de første tre fra venstre) modtager Renover-prisens specialpris torsdag aften. Foto: Melissa Ørnstrup
Annonce

Ærøskøbing/København: Torsdag aften blev Ærø Whisky den glade vinder af en specialpris under uddelingen af Renover-prisen, som uddeles til de bedste renoveringsprojekter i det forgangne år.

Specialprisen går ifølge beskrivelsen på prisens hjemmeside til "et unikt, originalt og særligt projekt", der måske ikke lever op til alle hovedprisens kriterier, men som stadig fortjener en særlig hæder. Og i år har juryen valgt at hædre det ombyggede vaskehus, som af jurymedlem Henrik Mielke får ros for at være "et forfriskende indspark i fortællingen om landdistrikternes deroute".

Og vinderen, som var repræsenteret af John Moloney, ejer Den Gamle Købmandsgård, direktør i Ærø Whisky Michael Nielsen og arkitekt Christina Kjerulff, som står bag tegningen af ombygningen. Hun siger til prisens hjemmeside:

"Det er en ære at vinde Specialprisen. Når man sidder på Ærø langt væk fra beatet, så er det rart at få bekræftet, at det, man laver, faktisk er helt okay."

Hvert år siden 2013 er Renover-prisen blevet uddelt for at hylde Danmarks bedste renoveringsprojekter. Prisen er stiftet af Realdania og Grundejernes Investeringsfond. (ANDO)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Arriva: - Vi er selvfølgelig kede af, at det nye signalsystem ikke er blevet prioriteret

Coronavirus

Live: Norsk myndighed vil markere to danske regioner som røde områder

Annonce