Annonce
Erhverv

Ærø Whisky får en ny partner og medejer

Peter Fröhlich bliver medejer af Ærø Whisky. Foto: privat
Peter Fröhlich bliver medejer af Ærø Whisky. Hans opgave bliver at styrke den ærøske whiskys position i markedet, mens grundlægger Michael Nielsen fremover skal koncentrere sig om at udvikle selve produktet.
Annonce

Ærø: Ærø Whisky har fået en ny medejer. Reklamemanden Peter Fröhlich har investeret i selskabet og bliver 1. februar ligeværdig partner sammen med stifter og ejer Michael Nielsen. Det skriver Ærø Whisky i en pressemeddelelse.

Ærø Whisky A/S blev stiftet i 2013 af Michael Nielsen fra Søby. Aktieselskabet har i dag en professionel bestyrelse og en ejerkreds af både store og små virksomheder samt en del private investorer, og den ærøske whisky er ifølge selskabet ved at blive en eftertragtet vare ikke kun i Danmark men også i udlandet.

Michael Nielsen har indtil nu stået for al produktion samt drift og markedsføring sammen med en enkelt medarbejder.

- Af den grund har Michael søgt efter en ligeværdig partner, der kunne bidrage til den daglige drift og særligt styrke fortællingen om virksomhedens historie og produkt, hedder det i pressemeddelelsen.

Valget faldt på Peter Fröhlich, som har en lang erfaring fra reklamebranchen. Hans opgave bliver især at styrke Ærø Whiskys position i markedet, mens Michael Nielsen skal koncentrere sig om at skabe et produkt af høj kvalitet.

- Michael og Peter er dermed ligeværdige partnere og glæder sig begge til at skabe Danmarks og måske verdens bedste whisky, lyder det.

Peter Fröhlich er flyttet til Ærø for snart tre år siden med sin kone, Mette, og sine tre børn. Han er oprindeligt fra Mors og har boet mange år i København, hvor han har arbejdet med reklame og branding.

Grundlægger af Ærø Whisky Michael Nielsen får nu en medejer i form af Peter Fröhlich. Arkivfoto: Andrea Bisgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Lokal redekoordinator om død havørne-familie: - Det er så meningsløst

Svendborg

Forening frygter forgiftning: Tre døde havørne fundet på Tåsinge

Langeland For abonnenter

Venstre vil bygge nyt plejehjem på Langeland: Forlod forhandlinger efter forgæves forsøg på enighed

Annonce