Annonce
Ærø

Ærø får endnu en vaskehal til biler

Til december kan Ærøs bilister vælge mellem to vaskerier, når den nye OK-vaskehal står færdig ved siden af OK-tankstationen på Reberbanen 64 i Marstal.
I næste uge begynder byggeriet af en ny vaskehal i Marstal. Den nye vaskehal giver konkurrence til øens vaskehal i Tranderup.
Annonce

Ærø: Til december kan Ærøs bilister vælge imellem hele to vaskehaller, når bilen trænger til at blive shinet op. I næste uge begynder byggeriet af en ny vaskehal ved siden af OK-tankstationen på Reberbanen 64 i Marstal. Det er Superbrugsen, der står bag byggeriet, og uddeler Hardy Overlund glæder sig til at præsentere det færdige resultat for kunderne til december.

-Vi har fået mange forespørgsler fra kunder, om vi ville bygge en vaskehal. Også til generalforsamlinger. Vi har haft det i tankerne i mange år. Men lejligheden skulle være der, og jeg er glad for, vi snart kan tilbyde dem endnu en service, fortæller han.

Den nye vaskehal giver dermed konkurrence til Ærøs hidtil eneste vaskehal, Krogkilde Autovask, der ligger i Tranderup.

Hardy Overlund mener dog, at der er kundegrundlag på øen til begge vaskehaller.

-Øen får en vaskehal i begge ender, og jeg tror, at der er kunder nok til begge, siger han.


Øen får en vaskehal i begge ender, og jeg tror, at der er kunder nok til begge, siger han.

Hardy Overlund, Uddeler Super Brugsen


Mona Madsen, der ejer Krogkilde Autovask sammen med sin mand Lars Kristiansen, mener dog ikke, at der er kundebasis til to vaskehaller på Ærø.

-Så mange biler er der jo ikke på Ærø. Min mand og jeg kan jo ikke leve af vaskehallen, der er en sidebeskæftigelse til vores fuldtidsjobs, siger hun.

Hun tager dog konkurrencen med den nye vaskehal med ro.

-Det er okay med lidt konkurrence, og vi skal jo ikke leve af indtægten fra vores vaskehal. Men jeg håber da, at vores kunder bliver hos os. Vi kan jo noget, som den anden vaskehal ikke kan. Hos os er der personlig kundekontakt, og vi hjælper tit de ældre, hvis de har problemer, siger hun.

Lørdag 8. august sender energiselskabet OK medarbejdere ud til tankstationen på Reberbanen 64, så kunderne har mulighed for at få mere information om byggeriet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Sport

Se alle billederne: Fynske håndboldherrer ender 13 års titeltørke med pokalguld

Annonce